Der er nu fem tilmeldte til bordtennis som valgfag og holdet bliver nu med sikkerhed oprettet. Kritteriet for at bordtennis blev oprettet som valgfag var fem til seks tilmeldte og da de fem tilmeldinger er nået kan man spille bordtennis som valgfag på skolen fra næste skoleår begynder.
 
Fra august 2004 kan bordtennis vælges som valgfag på højde med fag som foto, psykologi, edb, musik og religion, for bare at nævne nogle. Desuden har skolen som obligatoriske fag dansk, matematik, engelsk, samfundsfag, idræt og fysik.

Projektet med bordtennis på Tjele efterskole er kommet i stand via et samarbejde mellem Nørreå IF, Tjele efterskole, DGI og DBTU.

Nørreå IF har været en væsentlig faktor til at hele projektet er blevet klar allerede til det kommende skoleår. Det skyldes ikke mindst at Nørreå IF har været hårdt ramt af spillere, der ønskede at gå på efterskole og derfor måtte opgive deres bordtennis. Desuden er Nørreå IF i gang med en satsning, hvor man vil forsøge at ansætte en træner på fuld tid, og på den måde skabe et grundlag for at udvikle klubben.

Se DBTUs oplæg til Tjele efterskole eller kig ind på Tjele efterskoles hjemmeside

Anders Kliver
Breddekonsulent

Forfatter: Anders Kliver
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: anders@dbtu.dk