Tjen penge til din klub

Diabetesforeningens årlige salg af skrabelodder står for dørene, og der mangler entusiastiske sælgere, som kan hjælpe med at sælge lodder på gader og stræder rundt om i Danmark i perioden 1. september til 17. november 2014.
Hvert lod koster 25,- kr. og alle sælgere tilbydes en provision på 9,- kr. pr. solgt lod til klubkassen. Hvis det lykkes for dig at sælge f.eks. 500 stk. lodder, så tjener du 4.500,- kr. til din klub. Det er gratis at tilmelde sig og bestille lodder. Og der er fuld returret for ikke solgte lodder.

Hvor må lodderne sælges?

Skrabelodderne kan sælges ved at gå fra dør til dør, ved arrangementer, på torve, i gågader, ved byfester, sports- og kulturbegivenheder, på arbejdspladsen eller til venner, familie, bekendte osv. (enkelte steder kræves tilladelse, f.eks. i Storcentre eller udvalgte supermarkeder).

Gevinster for mere end 1 mio. kroner

Køberen kan straks se, om der er gevinst på loddet ved at skrabe felterne. Der er gevinster for mere end 1 mio. kroner på skrabelodderne. Der er over 6.000 gevinster, og hovedgevinsterne i år er to biler, så der er gode argumenter, når loddet skal sælges – ud over støtten til diabetessagen.

Hvad går overskuddet til?

Overskuddet fra salget sikrer, at Diabetesforeningen hvert år kan afholde børne- og familiekurser, støtte forskning i diabetes, rådgive og oplyse om forebyggelse af diabetes, som hver dag rammer 79 danskere.

Tilmelding

Foreninger, sportsklubber og hold tilmelder sig lotteriet på Diabetesforeningens hjemmeside www.diabetes.dk/skrabelod eller ved at ringe på tlf.: 66 12 90 06.

Læs mere på www.diabetes.dk/lotteri.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 63 12 90 78
Kontaktperson e-mail: mij@diabetes.dk