På billedet Stefanie H. Christensen ved senior DM i Odense i 2020.

“Mit hold er faktisk trukket ud af den bedste række i Portugal”, siger de seneste fire års danske mester i damesingle Stefanie H. Christensen, inden hun prøver at forklare omstændighederne. Kort fortalt gjorde corona-restriktioner på den populære ferieø Madeira, at portugisiske ADC Ponta Do Pargo kom så langt bagud med kampe, at forbundet valgte at trække holdet helt ud af rækken i indeværende sæson, hvor der spilles videre på fastlandet. Stefanie skulle i november 2020 have spillet nogle af de udsatte kampe, hvilket altså ikke blev aktuelt.

“Vi skulle endda have spillet en form for playoff-kamp for at blive i rækken, men det er vist nok afblæst indtil videre”, siger Stefanie, der netop har forlænget sin kontrakt med ADC Ponta Do Pargo i yderligere to sæsoner, så den nu gælder frem til sommeren 2023. Det betyder samtidigt, at Stefanie ikke længere tælles med som udenlandsk spiller, når hun efter sommerferien går i gang med sin sæson nr. 4 for den portugisiske klub.

“Det giver helt klart klubben en fordel, at kunne hente en ny udenlandsk spiller ind på holdet til kommende sæson”, fortæller Stefanie, der altså må vente med at kunne smykke sig med titlen som portugisisk mester for kvindehold.

I sidste sæson nåede ADC Ponta Do Pargo med Stefanie på holdet, at spille sig frem til semifinalen, da alt lukkede ned pga. corona-pandemien, og de resterende kampe blev aflyst.

“Jeg trives rigtig godt i ADC Ponta Do Pargo, og holder meget af det subtropiske klima”, siger Stefanie, der på torsdag drager til Doha i Qatar for at deltage i Middle East Hub – Contender.

Stefanie har tidligere spillet i den franske klub Grand-Quevilly ALCL 2 og i Eslövs PK i Sverige, som hun vandt det svenske holdmesterskab med i 2016 og 2017.


Stefanie H. Christensen (nr. 3 fra højre) under præsentationen før en holdkamp i Portugal. Foto: Privat.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk