Tobias Rasmussen forlænger

Kategori: 
Dato: 
16.11.2020

- sin kontrakt med tyske ASV Grünwettersbach i mindst to år.

Tobias Rasmussen (tv.) og Sandra Martin Werner (th.). Foto: ASV Grünwettersbach.

"Jeg har underskevet en ny og længere kontrakt med ASV Grünwettersbach på minimum to år og tredje år er med option, som betyder begge parter skal tale sammen om evt. at fortsætte på tredje året, hvor økonomien er aftalt på forhånd", fortæller den 23-årige danske landsholdsspiller Tobias Rasmussen, der er meget glad for forlængelsen. Han vil godt afsløre, at den nye kontrakt er en del bedre økonomisk.

Klubben har samtidigt lavet aftale med 23-årige Deni Kozul fra Slovenien og skriver på hjemmesiden, at man er godt tilfreds med at have 'signet' den danske doubbeltspecialist samt nytilkomne Deni Kozul.
"Vi har en god stemning i vores team. Drengene presser hinanden og vil gerne opnå en masse sammen. Derfor er jeg meget glad for, at Tobi og Deni bliver hos ASV", udtaler Sandra Martin Werner, formand i ASV Grünwettersbach.


Deni Kozul (tv.) og Tobias Rasmussen ved kontraktforlængelsen. Foto: ASV Grünwettersbach.

ASV Grünwettersbach er i skrivende stund placeret som nr. 4 af de 12 hold i den tyske 1. Bundesliga. Se stillingen her

Desuden har ASV Grünwettersbach igen i denne sæson kvalificeret sig til pokalturneringens slutspil "Final Four", hvor  modstanderen i semifinalen bliver Borussia Düsseldorf, der i går 15/11 kvalificerede sig via 3-0 sejr TTC GW Bad Hamm. I den anden semifinale mødes TTC Schwalbe Bergneustadt og TTF Liebherr Ochsenhausen.
I sidste sæson vandt ASV Grünwettersbach som bekendt meget overraskende den tyske pokalturnering.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09