Tobias Rasmussen tager pause fra international bordtennis

Den danske landsholdsspiller Tobias Rasmussen tager en pause fra at spille internationale kampe med det danske bordtennislandshold. Den 27-årige venstrehåndsspiller understreger, at han fortsat kommer til at træne med resten af holdet i Idrættens Hus i Brøndby:

– Der kommer ikke til at være kæmpestore ændringer. Jeg kommer stadig til at træne i Brøndby med resten af holdet i hvert fald én gang om dagen, og jeg har fuld opbakning fra landsholdet. Jeg ser frem til stadig at træne med gutterne, pointerer Tobias Rasmussen.

Du kan se en video af det fulde interview på vores Facebook-side her.

Tobias Rasmussen vil i den kommende tid fokusere på at tage en uddannelse og spille i sin klub, Roskilde Bordtennis. Han har haft en rigtig god snak med landstræneren Linus Mernsten, som fremhæver, at timingen er god:

– Toby er og har været en vigtig del af vores landshold. Da der ikke bliver nogen mesterskaber før om et år, synes jeg timingen er helt rigtig. Han vil fortsætte med at træne med holdet og er en fast del af træningsgruppen. Planlægning for fremtiden er også en del af en karriere, og det støtter jeg fuldt ud, udtaler landstræneren.

Den 27-årige venstrehåndsspiller vil på et tidspunkt komme tilbage for at spille internationale kampe, men det vides ikke hvornår endnu.

Tobias Rasmussen har længe været en profil i den rød-hvide trøje. I februar vandt han den afgørende kamp ved VM, der sikrede det danske landshold OL-billetten til Paris. I 2021 var han også den afgørende spiller, da EM-bronzen blev hevet hjem. Og i 2018 var han i kvartfinalen i double til EM.