Tom Jensen går på pension

Tom Jensen ved receptionen i fredags, hvor der også blev serveret en behagelig lyd fra Maria på guitar og sang. Foto: Carsten Egeholt.

66-årige Tom Jensen har valgt at gå på pension fra 1. maj. Han har været i sportsbranchen i 40 år – de seneste 16 år har han stået for salget af Stiga på det danske marked.

Undertegnede var i fredags den 29. april en af de godt 100 gæster, der deltog i Tom Jensen afskedsreception i det hyggelige hjem i Korsør. Stiga og dermed Tom har gennem mange år været en af DBTU’s samarbejdspartnere.

Learning by doing

Tom Jensen har ingen uddannelse, men har efter eget udsagn et godt kundetække og så har han lært en masse hen ad vejen. I en tidlig alder kom han i militæret og var i 1½ år på Cypern som FN soldat, inden han fik job på lageret hos sportsengrosfirmaet Guldmann. Der arbejdede han i ni år, hvor efter han startede Sano Sport sammen med Ole Meldal og John Hartvigsen, og fik et kendskab til Stiga. Efter lukningen af Sano Sport avancerede Tom fra lagermand til sælger og senere ekspeditionschef i Performance Sport.
Tiden hos Performance Sport (ejet af Ole Meldal) blev for Tom et springbræt til at blive sælger i sportsbranchen. Da Performance Sport lukkede i år 2000, blev Tom ansat direkte hos Stiga i Sverige med henblik på at varetage salget på det danske marked. Men nu er det altså slut.

Tom Jensen vil ikke afvise, at han kunne finde på at hjælpe lidt til på konsulentbasis, men ellers glæder han sig til at få mere tid til fritidsinteressen golf og ikke mindst til at bruge mere tid sammen med de syv børnebørn.

Mange var mødt frem for at ønske Tom Jensen held og lykke med den nye tilværelse som pensionist. Foto: Carsten Egeholt.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk