TOP 12 i Skagen

Logo StigaLogo StigaLogo StigaLogo Stiga 

Yngre drenge: Vinderen blev svenske Timm Cornelius foran Christian Gullberg-Hansen og Thor B. Christensen. Svenskeren havde sikret sig den samlede sejr inden sidste runde, men Christian Gullberg sørgede med sin sejr for, at Timm ikke forlod Skagen som ubesejret.

Drenge: Andreas Dilling vandt foran Nicolai De Voss og Jeppe Spottog. I sidste runde var der dømt ren finale mellem Dilling og De Voss, og her var roskildespilleren den bedste og sejrede med 3-1. Brønshøjs Kasper Michelsen gjorde en flot turnering og blev nummer fire med samme antal sejre som Jeppe.

Junior: Ruben S. Jensen slog Tobias Rasmussen i den afgørende kamp og vandt foran netop Tobias og Patrick Stobberup. Ruben gik ubesejret igennem turneringen, som desværre sluttede med kun 10 mand. 

Ynge pige/Pige: Emilija Jonciauskaite vandt foran Natalie Luu og Tone Juhl Pedersen. Emilija gik ubesejret igennem hele turneringen.

Stefanie2

Dame U21/Dame Junior: Stefanie Christensen vandt suverænt rækken foran Ren Shipping og Nicoline Koefoed. Stefanie slog Ren Shipping med 3-2 i “finalen”, og selv om Nicoline var tæt på mod Ren Shipping (2-3 nederlag), så måtte bornholmeren nøjes med 3. pladsen.

Nodjydsk Top 12: Sideløbende med turneringen havde Skagen BTK arrangeret et nordjydsk top 12. Her vandt Skagens egen Daniel Pedersen foran Kevin Nielsen fra B 75 og Steffen Hwiid fra Brønderslev.

Tak til Skagen BTK for et godt setup og et godt arrangement!

Alle resultater fra weekendens Top 12 kan ses på BordtennisPortalen.

Rød linje

Linket er nu oppe og køre. Se alle resultater løbende her.

Rød linje

Masser af spændende kampe og masser af godt spil ved Top 12 i Skagen. Linket til BordtennisPortalen fungerer stadig ikke, men dommerbordet arbejder på at få det løst! Enkelte spillere er stadig ubesejrede, men der har samtidig været masser af store overraskelser. Imorgen kommer der forhåbentlig gang i Portalen, men ellers følger referat fra hele Top 12 i løbet af mandagen…

Rød linje

Top 12 er kommet godt igang. Desværre er der problemer med forbindelsen til BordtennisPortalen, så selv om resultaterne løbende bliver tastet ind, så vil de først være tilgængelige i aften. Indtil videre har der ikke været de helt store overraskelser. En lille én af slagsen fandt sted i 2. runde i drengerækken, hvor Philip Ravn fra Ølstykke formåede at besejre Jeppe Spottog fra Holme-Olstrup i en tæt 5.sæts kamp.

I yngre pige tabte favoritten Anisha Iyer i første runde til klubkammeraten Karoline Petersen.

Når forbindelsen til BordtennisPortalen er oppe at køre igen, så vil der linkes her fra siden.

Rød linje

Yngre drenge:

Hos de yngste drenge er der hård konkurrence og stor jævnbyrdighed. Kvartetten med Thor Christensen, Andreas Hjortskov, Christian Gullberg-Hansen og Peter Svenningsen ligner de bedste bud på en vinder, men Top 12 er en lang turnering, og i yngre drenge plejer der som regel at komme en overraskelse.

Drenge:

Andreas Dilling, Nicolai De Voss, Thomas Hansen og Jeppe Spottog. De fire førnævnte spillere er en klasse bedre end de andre, og selv om de to Brønshøjdrenge Kasper Michelsen og Ivan Ou sagtens kan drille favoritterne, så er det næppe nok til at tage den samlede sejr. Dilling har måske det højeste niveau, Thomas og Jeppe er de mest stabile, og De Voss er spilleren “in-form” efter sejr ved Roskilde GP og kvallifikation til hovedrunden ved DM. Utrolig tæt række, hvor fysikken kan vise sig at være afgørende.

Junior:

Claus Schou, Tobias Rasmussen og Ruben Jensen er favoritterne i en række med meget stor bredde. Patrick Stobberup, Jakob Hansen og Marc Kynde kan alle blande sig i topstriden hvis de har timet topformen. En række hvor vinderen kan ende med at have tabt flere kampe… 

Pige/Yngre pige:

Anisha Iyer er favoritten de andre skal forsøge at slå. Natalie Luu og Emilija Jonciauskaite er nærmeste forfølgere. Nicoline Koefoed og Sophie Walløe, som begge har alderen til at spille med her, er rykket op i Dame U21/Dame Junior.

Dame U21/Dame junior:

Ren Shipping og Stephanie Christensen er favoritter, men de vil blive presset bagfra af Nicoline Koefoed, Sofie Egeholt, Henrietta Nielsen og Sophie Walløe. Spændende at se om nogle af de yngre piger kan presse de etablerede spillere. 

Se deltagerliste til alle rækkerne her.

Der vil blive opdateret fra TOP 12 hele weekenden indtil vinderne er fundet.

Rød linje

Da ungdomslandstræner Mads Sørensen er på barsel, har sportschef Peter Sartz udpeget Christoffer Petersen som officiel repræsentant/observatør for DBTU ved dette års ungdoms top 12 i Skagen. Christoffer vil være til stede under hele turneringen.

Rød linje

DBTU har modtaget afbud fra Oliver M. Hansen fra Greve. Førstereserven, Lukas Munk fra BBB Odense, er indkaldt i istedet. 

Rød linje

På grund af en skade i armen er en af favoritterne, Anders Lind, nødsaget til at melde afbud til Ungdoms Top 12, der spilles den 16. – 17. marts i Skagen. Førstereserven, Michael H. Knudsen fra Søhøjlandet, overtager pladsen. 
Rød linje

JAM_1085 Komp

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97