Top 4 er i Top 4

Michael Maze er klar til semifinalerne i Herre Single ved DM for Senior i Snejbjerg – og for første gang i syv år er han med på finaledagen ved et DM.

I kvartfinalen blev Christoffer Petersen besejret med 4-2 i en kamp, hvor Maze ofte trak sig i duellerne, og frivilligt gik i defensiven – dette gav en del underholdende dueller, hvor begge spillere lavede masser af vinderslag og showbolde.

Allan Bentsen og Kasper Sternberg gav hinanden en tæt kamp med mange underholdende dueller, men hvor veteranen til sidste træk det længste strå med 14-12 i sjette sæt, og en plads i semifinalerne mod klubkammeraten Finn Tugwell.

Selvsamme Tugwell vandt ubesværet med 4-0 over førsteårssenioren Morten Hyrup, der ikke kunne gøre meget mod den kommende OL-kvalifikationsdeltager.

Christian Larsen vendte 0-1 til 4-1, og vandt en sikker sejr over Claus Rasmussen, der tidligere i år har besejret landsholdsspilleren.

Der er dermed hele tre spillere fra Roskilde i semifinalerne, der kompletmenteres af den kommende klubkammerat, Michael Maze.

RESULTATER – HERRE SINGLE, KVARTFINALER
Michael Maze, Kvik Næstved – Christoffer Petersen, Brøndby BC: 4-2
Claus Rasmussen, Køge Bugt – Christian Larsen, Roskilde: 1-4
Finn Tugwell, Roskilde – Morten Hyrup, OB: 4-0
Kasper Sternberg, Albertslund – Allan Bentsen, Roskilde: 2-4

– sætcifre kan ses på infosport.dk

Dermed er deltagerfeltet i semifinalerne klar, og det ser ud som følger:

Michael Maze, Kvik Næstved – Christian Larsen, Roskilde
Finn Tugwell, Roskilde – Allan Bentsen, Roskilde

DM FOR SENIOR 2008

DM FOR SENIOR 2008

Der er oprettet et “sæsonpræget” menupunkt på dbtu.dk – Danske Mesterskaber vil være på menuen et godt stykke hen i foråret, så man kan se indbydelser, nyheder og senere resultater, når først de mange danske mestre og medaljetagere er fundet…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk