Topkamp i aften

Se STIGA Divisionen LIVE hver mandag kl. 19:00

I aften spilles det der godt kunne ligne en forsmag på en kommende DM-finale. Sidste års mestre fra KBTK tager på hjemmebane imod Roskilde, og KanalSport sender naturligvis LIVE fra hele kampen.

Begge hold er kommet solidt og planmæssigt fra start, og de to klubber ligger side om side i toppen af tabellen med maksimum points.
Alt afhængig af hvilke spillere de to hold vælger at bruge til aftens kamp, så kan det blive en rigtig spændende kamp. KBTK virker lige tanden skarpere i 1. kryds med Omar Assar og Daniel Kosiba, mens Jesus Cantero og Claus Schou i 2.kryds må have fordelen på deres side. Unge Claus Schou har fået en flot start på sæsonen, og har bl.a. slået gennemrutinerede Anders Holm. Finder Claus det gode spil frem i dag, så kan han måske true Tobias Lau og Ruben Jensen – eller måske Anders Lind!?

Roskilde har også en joker de kan smide ind i aftens kamp. Kinesiske Fan Gao har ikke spillet for holdet endnu, men måske får vi ham at se kl. 19.00 når kampen går i gang.

De to hold har følgende trupper:

Roskilde: Finn Tugwell, Allan Bentsen, Jesus Cantero, Fan Gao og Claus Schou.¨

KBTK: Omar Assar, Daniel Kosiba, Tobias Lau, Ruben Jensen og Anders Lind.

 

KBTK har på deres hjemmeside lavet en lille optakt til kampen – den kan læses her. Kampen spilles i Idrætshuset ved Gunnar Nu Hansens Plads og der er serve-off kl 19.00. KanalSport sender allerede fra kl. 18.30 hvor der vil være optakt til topkampen.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk