“Topkamp” i første HED-runde

Elitedivisionen for Herrer serves lørdag i gang med tre kampe, hvor den ene klart skiller sig ud:

De forsvarende mestre fra Køge Bugt tager hjemme imod superambitiøse BTK 61, der er yderst seriøse udfordrere til mestrene – kampen spilles lørdag kl. 12.00 på Hastrupskolen, hvor der forhåbentlig vil blive kamp om tilskuerpladserne til denne “topkamp” i allerførste runde!

Begge klubber har forstærket sig i fht. sidste sæson – mestrene med svenske spillere og udfordrerne med danske:

  Køge Bugt har tilknyttet Magnus Wahlgren fra den svenske Eliteserie og Fredrik Lundkvist fra den tyske 2. Bundesliga.

Det forlyder at sidstenævnte måske ikke spiller i første runde, men begge er meget spændende spillere, der givetvis vil ligge højt på toplisterne.

Derudover har man stadig Fredrik Nilsson på holdet – han var en af rækkens allerbedste i sidste sæson, så det er et yderst slagkraftigt hold mestrene forsøger at forsvare titlen med.

Claus Rasmussen, Henrik Elofsson og/eller evt. spillende sportschef Christian Andersen er sidste mand/mænd på holdet lørdag afhængig af Lundkvists evt. deltagelse.

BTK 61 hentede inden sidste sæson Allan Bentsen til klubben, men ikke i første omgang som spiller på elitedivisionsholdet.

Nu er Bentsen klar for Roskildeholdet, og er sammen med en anden dansk forstærkning, Christian Larsen yderst interessante come backs til nationens bedste herrerække.

Danskerduoen suppleres af en kinesisk ditto – dog er kun He Ke Yi til rådighed i første runde, så det er formentlig Kenn Løkkegård, der vil indtage den sidste plads.

 

OBS: Hos Køge Bugt kan man følge kampen i tal – der opdateres løbende fra ca. kl. 12.00.

De øvrige kampe på åbningsdagen er sølvvinderne fra Virum-Sorgenfri mod den ene oprykker fra Dragør, mens den anden oprykker fra OB hjemme tager imod bronzevinderne fra Team Vendia (tidligere Brønderslev).

Københavneropgøret i Virum kan blive en tæt affære, men oprykkerne og elitedivisionsdebutanterne med Cyprian Asamoah i spidsen er svage favoritter.

Også i Odense er udeholdet favoritter – nordjyderne med Daniel Fynsk i spidsen for et bredt hold bør hente alle tre points med hjem.

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER (info åbnes i samme browservindue)

08-09-07  12:00

Køge Bugt

BTK 61

v

info

08-09-07  14:00

Virum-Sorgenfri

Dragør

v

info

08-09-07  14:00

OB

Team Vendia

v

info

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk