Topkamp starter det nye år

Se STIGA Divisionen LIVE hver mandag kl. 19:00

Efter en forholdsvis tæt kamp, som periodevist svingede til begge sider, vandt Roskilde med 5-3. Finn Tugwell var i dagens kamp i 2.kryds, og han viste sig at være mindst én klasse bedre end både Ruben Jensen og Tobias Lau. I 1.kryds vandt de to hold lige mange kampe, men begge kampe med Omar Assar viste sig rigtigt interessante. Først taber Omar med 10-12 i afgørende til spanske Cantero, men bagefter nærmest udspillede han Allan Bentsen, og vandt bl.a. 11 points i træk i 3. sæt!

Skulle KBTK nå den afgørende double, så skulle Ruben slå Claus Schou. Claus havde tidligere i holdkampen haft hele 4 matchbolde mod Tobias og tabt, men Claus formåede at hive sig selv op og vinde kampen med 3-1. Se kampskemaet her.

Roskilde sidder nu omend endnu mere sikkert på 1.pladsen i STIGA-divisionen, og på trods af nederlaget er KBTK stadig nr. 2. Læs hvad Roskilde selv skriver om kampen.

Se stilling, kampoversigt og topliste her. Husk også at kigge forbi DBTU TV hvor det i løbet af dagen vil være muligt at se de transmitterede kampe.

7/1: Allerførste livekamp i 2013 bliver det bedste af det bedste. De to førerhold, Roskilde og København, tørner sammen i Roskilde, og mon ikke det bliver en generalprøve på hvad der sagtens kunne blive en kommende DM-finale.

Roskilde vandt det første omgør i København med hele 5-0, men der var Daniel Kosiba ikke med for københavnerne. Hvis alle mand er friske og begge klubber vælger at stille i stærkeste opstilling, så ser holdene således ud:

Roskilde: Finn Tugwell, Allan Bentsen, Jesus Cantero og Fan Gao.

København: Omar Assar, Daniel Kosiba, Tobias Lau, Ruben Jensen.

Hvor det virker meget lige i 1.kryds, måske endda med et lille plus til københavnerne, så virker Roskilde til at være mindst en klasse bedre i 2.kryds. Måske det ender med en afgørende double?!

Kampen spilles som sædvanligt kl. 19.00, og KanalSport sender naturligvis live fra kampen. Husk at det er muligt at spille på kampene hos DanskeSpil.

Se stilling, kampprogram og topliste i SD-sektionen.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk