Torsdagens danskerkampe

DBTUDBTUDBTUDBTU
STIGASTIGASTIGASTIGA

Husk at kig med på dr.dk – der er massiv dækning af EM 2012.

Nu venter doublerne i aften, hvor der er danskermøde i dame-doublen og hvor Groth/Sternberg skal op imod et engelsk par…

I “danskeropgøret” var Pernille/Todorovic de stærkeste. I den afgørende fase havde de til og med to kantbolde i træk, og det “nye” par er altså videre til imorgen…

Daniel Reed holder ikke niveau i øjeblikket. Serverne er for ringe (for lange) og han “sælger” sin makker ved flere lejligheder. Danskerne er totalt ovenpå og vinder 11-6. Groth/Sternberg – Reed/Knight: 11-4, 11-7, 11-7…

Billedet er lidt det samme i 2. sæt. Danskerne dominerer serv/retur, men denne gang har der været enkelte skønhedsfejl. Alligevel 11-7 til danskerne og nu 2-0 i sæt!!

Groth/Sternberg – Knight/Reed: Englænderne og specielt Daniel Reed har svært ved at holde serven kort. Det har givet en masse enkle angreb til danskerne. Danskerne dominerer i serv/retur. 11-4 i 1. sæt. Det ser godt ud!!

Morten Hyrup, Pernille Agerholm, Mie Skov, Jonathan Groth og Michael Maze er altså med i single. Allan Bentsen har chance for at blive en såkaldt “lucky-loser” – men alt det bliver afgjort i aften kl. 19.45….

Morten Hyrup – Mimisson: Morten var overlegen og mindst 3 klasser bedre end modstanderen. Stort tillykke til Morten, som har kæmpet og spillet sin chance og blev belønnet for det. Nu venter lodtrækningen i aften kl. 19.45…

Pernille Agerholm videre til hovedrunden. Efter sidste runde stod det klart, at hvis hun vandt ville hun gå videre, hvis hun tabte var hun afhængig af et andet resultat og hvis hun tabte præcis 2-3, så skulle der tælles bolde mellem 3 spillere. Pernille tabte 2-3, og var nu afhængig af den anden kamp i puljen. Den gik heldigvis den “rigtige” vej med 11-9 i afgørende, og Pernille er derfor videre. Her er Pernille ved stillingen 10-9 på det andet bord – gemmer sig halvt bag håndklædet….

Tobias Lau – Leonardo Mutti: 0-3. Kampen mindede lidt om kampen mod Ovidiu. Periodevist flot spil, men lidt for meget op-og-ned.

Mikkel Hindersson – Weber: Mikkel var helt overlegen og fik en hurtig 3-0 sejr.

Jonathan Groth – Thomas Keinath: 3-1.

Mie Jacobsen – Filareti: Flot sejr af Mie. Godt fight og periodevis flot spil. 3-2 sejr. På billedet er det Mie “in action”.

Allan Bentsen – Jancarik: Bentsen tabte 0-3. En godt spillende Jancarik stod i vejen for Allans videre avancement. Allan: “Jeg havde 10-9 i 1. sæt og looper stenhårdt på hans serv – desværre rammer jeg ham lige i battet og taber derefter sættet på en kantbold. Derfra var jeg lidt efter hele tiden…”

Finn Tugwell – Daniel Gorak: Polakken var en tand skarpere på de fleste bolde, og sejren på 3-0 var ganske klar.

Anders Lind – Nuytinck: Anders tabte klart 0-3…

Claus Nielsen – Duranspahic: Claus virkede mentalt en smule træt, og selv om han kæmpede sig fint tilbage og vandt 3. sæt, så var der ikke mere at stille op. 1-3.

Morten Hyrup – Tomislav Kolarek: Morten fortsætter med at imponere. Igår slog han Konecny og idag Kolarek fra Kroatien. Begge spillere som ligger markant højere på diverse rangliste. Super Morten!! Her er afgørelsen:

Pernille Agerholm – Henrietta Nielsen: Pernille fortsætter sin imponerende stime, og hun er fortsat ubesejret ved EM!

Kasper Sternberg – Pär Gerell: Kasper og Gerell spillede en seværdig kamp mod hinanden, og det var ikke mange bolde der skilte dem ad. Til sidst var det dog svenskeren der stod tilbage osm sejrherre. 3-1 blev kampen i svenskerens favør.

Kasper vinder 2. sæt og Messecentret koger…!

Allan Bentsen – Olah Benedek: Allan var for anden kamp i træk helt overlegen. 3-0 over finske Olah:

Tobias Lau – Ovidiu Ionescu: Ganske udemærket kamp af Tobias, der i perioder viste spil på meget højt niveau. Desværre gik det lidt for meget “op-og-ned”, og Ovidiu var den mest stabile.. 1-3.

Stefanie Christensen – Ana Neves: 2-3 i en kamp hvor Stefanie havde sætbolde i 1. sæt og en 8-4 føring i 2. sæt. Når begge tabes er det svært… Godt kæmpet, og på videoen under vinder Stefanie 4. sæt:

Mikkel Hindersson – Liventsov: 3 tætte sæt og 3 tætte nederlag. Kunne være blevet anderledes hvis Mikkel havde fået ét af de to første sæt. 0-3.

Jonathan Groth – Dominik Skraban: Groth havde ingen problemer med Dominik Skraban. 3-0 lød sejren på, og han spiller senere puljefinale mod Keinath fra Slovakiet.

Anders Lind – Niagol Stoyanov: Anders gjorde en god figur, men som ventet var modstanden for svær. Anders havde sætbold i 1. sæt, og spillede et flot 2. sæt også, men Stoyanov havde styr på begivenhederne. Flot kamp af Anders! Herunder er de afgørende bolde fra 1. sæt.

Finn Tugwell – Glen Shamruk: Finn skulle lige igang, men efter 1. sæt var tabt var der kun én spiller på banen. Finn var overlegen,. og selv om dommeren tog et par af Finns server, så kunne det ikke ryste Tugwell. 3-1 sejr.

Claus Nielsen – Yannick Vostes: Claus spillede igen en rigtig fornuftig kamp, men modstanderen var ganske enkelt lidt bedre. Det var tydeligt, at belgiske Vostes havde hørt om Claus´ kamp mod Machado igår, så han var helt klar fra start!

Kasper Sternberg – Magnusson: Stensikker dansk sejr. Islændingen var fuldstændig chanceløs, og Kasper er for alvor igang ved EM. Nu venter en afgørende kamp mod svenske Gerell senere idag.

Her er Kasper igang med opvarmningen inden kamp – bemærk det er træner Rasmus Jespersen som har taget battet i hånden og varmer op med Sternberg.

Her er danskerprogrammet:

10.00: Kasper Sternberg – Magnus K Magnusson 3-0.
10.45: Jonathan Groth – Dominik Skraban 3-0.
10.45: Anders Lind – Niagol Stoyanov 0-3.
10.45: Finn Tugwell – Gleb Shamruk 3-1.
10.45: Claus Nielsen – Yannick Vostes 0-3.
11.30: Stefanie Christensen – Ana Neves 2-3.
11.30: Tobias Lau – Ovidiu Ionescu 1-3.
11.30: Allan Bentsen – Olah Benedek 3-0.
11.30: Mikkel Hindersson – Alexey Liventsov 0-3.
13.00: Pernille Agerholm – Henrietta Nielsen 3-0.
13.00: Morten Hyrup – Tomislav Kolarek 3-2.
13.00: Kasper Sternberg – Pär Gerell 1-3.
13.45: Anders Lind – Cedrik Nuytinck 0-3.
13.45: Finn Tugwell – Daniel Gorak 0-3.
13.45: Claus Nielsen – Admir Duran 1-3.
14.30: Mie Jacobsen – Filareti 3-2.
14.30: Allan Bentsen – Lubomir Jancarik 0-3.
14.30: Mikkel Hindersson – Lionel Weber 3-0.
14.30: Jonathan Groth – Thomas Keinath 3-1.
15.15: Tobias Lau – Leonardo Mutti 0-3.
16.00: Pernille Agerholm – Monika Molnar 2-3.
16.45: Morten Hyrup – Mari Mimisson 3-0.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97