Du kan stadig nå det
Basistræner er udbudt i Aarhus og Brøndby, samt Klubtræner i Odense. Se invitationer længere nede på siden.
Fra 1. januar 2018 arbejdes der på at gøre det obligatorisk at stille med en uddannet træner for at kunne stille op i Danmarksturneringen fra 2018/2019.
I Strategisk Udviklingsstøtte, som er den nye støtte fra DIF i perioden 2018 – 2021, er der flere indsatsområder, hvor bl.a. udviklingen af trænerens coachingkompetencer i forbindelse med kampsituationen er med i uddannelsen.
Første del af indsatsen har en intention om at indføre kravet allerede i DT 2019. Her skal klubholdet indskrive en DBTU-uddannet træner, når holdet stiller op i DT.
Der er pt. en meritordning i uddannelsesstrukturen, der gør det lettere for de trænere, der allerede har en K2 til K4-uddannelse fra den gamle ordning eller er BAT-certificeret.
De kan få merit til at starte direkte på Klubtrænerkurset på Trin 2.
Denne meritordning udløber dog i takt med kravets indførelse i de lavere rækker i de efterfølgende år i DT.
Hvad indeholder uddannelsen?
Der er i uddannelsen indlagt en lang række gennemgående emnetråde (læs mere om uddannelsesrammen her), der sætter fokus på at udvikle og skabe det miljø, hvor spilerne dannes, trives og udvikles i.
Som kursist finder du ud af, hvem du er som træner og hvad du kan gøre for at opnå det, du vil. Det at være træner, handler ikke kun om at sætte bordtennisøvelser i gang.
Du bliver mere bevidst om, hvorfor spillerne gør, som de gør, og du får kompetencer til at hjælpe, motivere, sætte rammer og lede kulturen på vej efter den målsætning, du har sat.
Start trænerkarrieren nu og tilmeld dig på Bordtennisportalen.
Hent invitationer og markedsføring 2017 i pdf. Se nedenunder.
Se også Den nye uddannelsesstruktur.
Har du spørgsmål så kontakt undertegnede.