Trænerudvikling…

Tre klubber har i samarbejde med DBTU/JBTU lavet en plan for afholdelsen af trænerkurser i det nordjyske. Uddannelsesplanen betyder, at der er indgået aftale om, at de tre nordjyske klubber stiller faciliteter til rådighed for afholdelsen af de tre første kurser i DBTU’s uddannelsesrække.

Klubtræner K1 (pdf) – udbydes den 1. maj 2010 i samarbejde med BTK Tateni
Klubtræner K2 – udbydes den 28-29. august 2010 i samarbejde med Brønderslev
Klubtræner K3 – udbydes i efteråret 2011 i samarbejde med Sjørring BTK

Samarbejdet mellem de tre klubber, JBTU’s uddannelsesgruppe og DBTU giver klubberne i Nordjylland en rigtig god mulighed for, at få uddannede nye trænere samt give allerede etablerede træner ny inspiration.

Vi håber, at rigtigt mange af de nordjyske klubber vil udnytte denne chance for træneruddannelse og forudser, at kursusdeltagelsen kan føre til udbytterige netværksdannelser blandt de trænere, der vælger at følge alle tre kurser.

Ønskes flere oplysninger om DBTU’s kursusrække (opbygning, indhold, regler) kan disse findes på DBTU’s hjemmeside, dbtu.dk under Uddannelse/Kurser.

Du er også meget velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Annette Westermann, annette.westermann@dbtu.dk, der også gerne vil i kontakt med klubber i andre lokalområder, der ønsker en lignende ordning.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk