Travl danskerweekend

I denne uge tager de forskellige nationale turneringer for alvor fart – set med de danske briller på.

Tidligere på ugen sæsondebuterede Mie Skov i den bedste franske række, Pro A, og i Sverige indledes Elitserien i weekenden, hvor bl.a. Malmö IF med en anden damelandsholdsspiller, Sabine Borre, i truppen, spiller deres første kamp.

Endnu et par damelandsholdsspillere skal i kamp i weekenden, hvilket sker i Regionalliga Damen Nord, når danskerklubben Kieler TTK Grün-Weiß indleder sæsonen i den trediebedste i Tyskland.

Klubben råder over ikke mindre end tre damelandsholdsspillere – Pernille Agerholm og Mie Jacobsen er begge med i sæsonpremieren, mens Pernille Søndergaard kan være ude med en skade.

Ligeledes i Tyskland har Mikkel Hindersson og hans klub, SV Siek, allerede indledt sæsonen i 2. Bundesliga Nord, og den kommende weekend er det Jakob Asmussen og TTS Borsum, der spiller deres første kamp i 2010/11-sæsonen.

På forsiden af dbtu.dk er der links til “danskerligaerne”, og under Links kan man se resultater, kampprogram, samt indviduelle statistikker + besøge danskerklubbernes hjemmesider…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk