Tre afsluttende danskersejre

1. halvdel af bundesligaerne sluttede for danskernes vedkommende søndag – og det blev med tre sejre og masser af “pinde” til de tre danske spillere, der var i kamp.

I 1. Bundesliga fik SV Böblingen med Mie Skov igen points efter en sikker udesejr over MTV Tostedt – resultatet blev 3-6, og det er nu blevet til fem points i de sidste tre kampe!

Mie forlod bordene som ubesejret efter en vundet single i et forsøg, samt sejr i doublen – sætscoren lød på 6-0!

SV Böblingen overvintrer midt i rækken på en delt 6. plads – Mie & Co. har opnået syv points i deres ni kampe, og er fire points over de direkte nedrykningspladser.

Werder Bremen kan fejre jul og nytår på en klar førsteplads i 2. Bundesliga – Allan Bentsen og Mads Sørensen er sammen med deres holdkammerater tre points foran rækkens toer; Borussia Dortmund.

I søndagens udekamp mod gav Werder Bremen et æg til DJK Germania Holthausen – altså 0-9 i halvsæsonafslutningen, der gav en singlesejr til hver af danskerne + doublen sammen.

Hamburger SV sluttede ligeledes året godt af, da de ude klart slog TTC Vernich – her blev resultatet 2-9.

Christoffer Petersen var for anden dag og for tredie kamp i træk ubesejret – her blev det til en enkelt singlesejr + doublen med Christian Larsen, der selv vandt en enkelt single i sine to forsøg.

– HSV slutter efterårsæsonen på femtepladsen…

Se resultater, stillinger m.v. under Links -> Resultater & Statistik, og besøg “udlandsdanskernes” klubhjemmesider under Klubber & Spillere

FOTO: MIE SKOV. SV BÖBLINGEN

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 10