Tre års DM i Odense

DBTU  DBTU  DBTU  DBTU
STIGA  STIGA  STIGA  STIGA

OB-Bordtennis er stolte og taknemmelige over at have få overdraget senior DM de næste tre år til afholdelse i Odense Idrætshal – første gang fra fredag d. 4 marts til søndag d. 6. marts 2011.

De bedste sportslige og tilskuermæssige rammer nogensinde
For spillerne, dommerne og officials er det vores mål at udvikle de hidtil bedste rammer for DM.

Til søndagens semifinale (formiddag) og finale (eftermiddag) har vi blandt andet planer om trække den mobile tribune ind til midten af hallen for derved at skabe en intens arena eller ”gryde” med tilskuerpladser på alle fire sider tæt på spillet – vi satser på 1000 tilskuere til finalestævnet!

MIE SKOV (Foto: Jens Luckenbach)MICHAEL MAZE (Foto: Jens Luckenbach)

Bordtennis-Danmarks mødested
Vi ønsker også at gøre DM til hele Bordtennis-Danmarks samlingspunkt.

Her kan snart du finde vores forskellige pakketilbud til klubberne, som derfor kan vælge Odense som mål for en spændende og aktiv klubtur.

Lokalunionerne og DBTU’s udvalg kan kombinere møder, uddannelse mv. med overværelse af DM.

Pakkerne vil indeholde forskellige muligheder for overnatning, billetter til DM, bespisning, deltagelse i den store ”NN- CUP DM i rating” lørdag i Arena Fyn med flotte præmier, hele Bordtennis-Danmarks fest med overraskende indslag lørdag aften på Odense Congress Center – og meget, meget andet.

Følg linket til OB’s hjemmeside, hvor der i den kommende tid informerer om vores mange tiltag og tilbud i forbindelse med DM i Odense – og reserver allerede nu weekenden 4.-6. marts 2011!

DM FOR SENIOR 2011

Forfatter: OB
Kontaktperson tlf.: 26 28 23 62
Kontaktperson e-mail: rasmussen.engvej@galnet.dk