Tre midtugelokalopgør i ED

Torsdag og fredag spilles der to kampe i herrernes elitedivision – Hillerød møder torsdag Virum-Sorgenfri i det nordsjællandske derby, mens Sisu/MBK fredag tager imod Esbjerg i noget af tætteste man kommer på et lokalopgør i det jyske.

    HGI skulle være i stærkeste opstilling med Hou Yu Huang i spidsen – modsat de to klubbers første opgør, hvor Virum-Sorgenfri vandt med 6-0. Gæsterne har Mikkel Hindersson som bedste mand, og de to førstemænds opgør kan blive et spændende opgør.

Hillerød nærmer sig stille og roligt bunden af rækken, og er p.t. kun et enkelt point fra de to nedrykningsspilspladser – dog med en kamp færre spillet end Sisu/MBK og Københavns BTK.

Foto: Hou Yu Huang, Hillerød GI (fra hgibordtennis.dk)

Sisu/MBK begyndte inden jule- og nytårspausen at bide fra sig i bunden, mens gæsterne fra Esbjerg sluttede 2006 af som et af de allerbedste hold i rækken – det ligner en udesejr, men det troede de fleste også da Virum-Sorgenfri sidst gæstede Århus.

I damernes elitedivision vandt Sisu/MBK i weekenden en fremrykket kamp mod Randers Freja – resultatet blev 4-6 i Kronjylllands hovedstad. Dermed overtog forrige sæsons mestre den sidste slutspilsplads i rækken, mens Freja stadig besidder den ene nedrykningsplads.

Bela Katchiouriner vandt de næsten tre obligatoriske singler for Sisu/MBK – Maryann Allingham vandt to for Randers.

Torsdag spilles Ballerup-lokalopgøret, (Ballerup v Ballerup II), hvor førsteholdet er naturlig favorit, selvom II’erne sluttede godt af inden nytår med tre sejre i de sidste fire kampe…

Læs mere om kampene i løbet af weekenden, og find “alt” om Danmarks bedste bordtennisrækker under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

FOTO: ESBJERG BTK

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk