Tugwell blev CL-matchvinder

Finn Tugwell blev dagens mand for Cestas, da han ved stillingen 2-2 i fredagens opgør i Champions League vandt den afgørende kamp, og sikrede sin franske klub sejren og samtidigt holdt dem inde i kampen om avancement i turneringen.

Det startede ellers skidt for både Finn Tugwell og Cestas mod de tyske vicemestre fra Grenzau – dansk nederlag til tyske Zoltan Fejer-Konnerth (1-3), og tyske føringer på både 1-0 og 2-1.

Efter fransk udligning til 2-2 ved argentisk-kinesiske Liu Song, der vandt begge sine kampe, stod eller faldt det med danske Tugwell, der i den afgørende kamp skulle op mod tjekkiske Tomas Pavelka.

Det blev som tidligere nævnt til dansk sejr (3-1, efter 0-1), og Cestas kunne rejse hjem til Bordeaux med to gode points i bagagen.

  FINN TUGWELL (Foto: sagctt.fr)

I danskergruppens anden kamp vandt spanske Cajagranada med 3-2 over de svenske mestre fra Eslöv – igen uden Kasper Sternberg, der endnu ikke har fået chancen i den europæiske turnering.

De to danskerklubber ser ud til at skulle aføre den sidste kvartfinaleplads i Gruppe C mellem sig, når de i starten af 2008 mødes i 6. og sidste spillerunde på fransk grund – Cajagranada har allerede 1½ ben i kvartfinalerne.

CESTAS (Foto: sagctt.fr) ESLÖV (Foto: eslovai.se)

I Gruppe A var der stor fransk nedtur, da vicemestrene fra Levallois hjemme i Paris tabte hele 0-3 til tyske Würzburg.

Michael Maze indledte miseren ved at tabe 2-3 til tysk-slovakiske Thomas Keinath – dette blev fulgt op af to nederlag på 0-3 til hjemmeholdet, der nu får det mere end svært i kampen om at nå kvartfinalerne…

LEVALLOIS (Foto: lsctt.com) MICHAEL MAZE (Foto: lsctt.com)

Udvalgte kampe i Champions League 2007/08 kan følges LIVE på ttlive.tv, der streamer adskillige kampe fra hver runde, samt har stillings- og resultatopdatering fra næsten alle kampe.

CHAMPIONS LEAGUE 2007/08

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk