U-landsholdet danser house/techno

Netop nu deltager fire danske ungdomsspillere ved Portugal Junior & Cadet Open i Loulé, hvilket kan følges andet sted på hjemmesiden. På samme tid afholdes der ungdoms-landsholdslejr i Idrættens Hus i Brøndby, hvor deltagerne her til morgen blev udfordret af Maja, der er danselærer på Brøndby Idrætsefterskole.

”Vi fik kontakt til Maja gennem samarbejdet med Brøndby Idrætsefterskole”, fortæller Christoffer Petersen.
På den måde blev det sjove input til lejren en realitet. Der blev danset house/techno med det formål at udfordre spillernes koordination, og så der var fokus på teknik, styrke, balance og smidighed.
Danselektionen var tiltænkt at skulle tage 45 min, men spillerne insisterede – lidt overraskende for CP – på at få lov at køre lidt ekstra. Danselektionen blev derfor udvidet med 15-20 min.
”Det er helt sikkert noget, som vi kan bruge på lejrene fremover”, konstaterer Christoffer Petersen, der var meget overrasket over, at spillerne i den grad tog udfordringen op og kastede sig ud i det. ”Det var fedt at se”, siger han.

Der blev også taget et holdbillede af de hårdt prøvede ungdomsspillere. Se herunder

Inviteret til Roskilde

Fredagen på lejren er ydermere lidt anderledes, da hele truppen, med hjælp fra et par forældre som har tilbudt alle spillere i truppen en kørelejlighed, kører til Roskilde efter dagens 2. pas og ser ETTU Cup-kampen. Her har Roskilde tilbudt at give billetter til de deltagende ungdoms-landsholdsspillere samt forældre som hjælper med kørslen.
Kampen spilles i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena med start kl. 19.30.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk