U.landstræneren inden UEM:

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

Sommeren er kommet til Danmark, og traditionen tro betyder det også at vi nærmer os U-EM med hastige skridt.

Efter en lang sæson, der bl.a. har budt på 5 internationale ungdomsturneringer, 3 ugers træningslejr i Kina, 6 U-lejre, 5 juniorsamlinger og et utal af daglige træningspas, er spillerne nu ved at være klar til de 10 dages udfordring i Prag.

De internationale resultater har til tider været rigtig gode i denne sæson, og hvis spillerne formår at spille op til deres potentiale er jeg overbevist om at vi kommer hjem med nogle rigtig gode resultater i bagagen.

SLOVAK CADET OPEN 2009 | HAACK/MARX

Specielt i herre junior single, drenge single og double kan vi tillade os at have forventninger om gode resultater, og selvom det er vigtigt at bevare begge ben på jorden synes jeg ikke det er urealistisk, at vi i netop disse 3 rækker vil kunne hente EM-metal med hjem.

Hvis det skal kunne lade sig gøre, er der selvfølgelig en masse ting der skal gå op i en højere enhed, men mulighederne er helt sikkert til stede, da alle spillerne har trænet rigtig god de sidste par måneder, og arbejdet benhårdt med både det spillemæssige og det fysiske.

GROTH & SARTZ (Foto: Jens Luckwnbach)

Mandag tager vi til Eslöv, og finpudser formen med 6 dages træningslejr i det svenske. Her kommer fokus til at være på serv/retur, loop igen, spillernes styrker og så vi bruge en del tid på at snakke om de mentale udfordringer UEM stiller spillerne overfor.

Og mon ikke der også bliver tid til en enkelt fodboldkamp…

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Mads Flod-Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk