Uddannelsesweekend

Samtlige kurser på uddannelsesweekenden i Brøndby er aflyst grundet for få tilmeldinger. De tilmeldte har fået besked via den mailadresse som de har opgivet ved tilmeldingen.  

Modsat tidligere år ser det ikke godt ud med tilmeldingsantallet til årets uddannelsesweekend. På nuværende tidspunkt – sidste tilmeldingsdag er der kun tilmeldt fire deltagere til Klubtræner K1 og tre tilmeldte til henholdsvis klubtræner K2 og K3. Så udviklingskonsulent Annette Westermann håber på, at der i løbet af dagen bliver stor aktivitet på BordtennisPortalens kursusafsnit. 

På nuværende tidspunkt er der risiko for, at vi bliver nødt til at aflyse hele uddannelsesweekenden inklusiv trænerseminaret med Linus Mernsten. Uddannelsesweekenden afholdes i Idrættens Hus, og derfor er vi ekstra afhængig af at tilmeldingsfristen overholdes, da vi har forpligtigelser i forbindelse med vores samarbejdspartner om leje af mødelokaler og forplejning.     

 

Så skynd jer kom til tasterne og få tilmeldt klubbens trænere til uddannelsesweekenden i Brøndby.

 

Uddannelsesweekenden indledes med et fælles trænerseminar fredag aften, hvor DBTU’s områdeansvarlige for senior, Linus Mernsten afholder et træningspas med nogle af centrets spillere. Deltagerne på trænerseminaret får mulighed for at afbryde træningen og stille spørgsmål til de valgte øvelser. Trænerseminaret er gratis for de trænere, der deltager på weekendens øvrige kurser, men alle der har interesse for elitetræningens opbygning er velkommen. På uddannelsesweekenden udbydes Klubtræner K1, Klubtræner K2 og Klubtræner K3. Tilmeldingen er åben og foregår via Bordtennis Portalen.

Et lignende arrangement afholdes på Tjele Efterskole i weekenden den 17.-19. oktober 2014.

Linus Mernsten

Linus Mernsten er klar til at lære fra sig.

 

Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk