Uddannelsesweekenden

Det er nu – I skal tilmelde jeres trænere til uddannelsesweekenden i Brøndby. Uddannelsesweekenden indledes med et trænerseminar omkring DBTU’s elitearbejde, hvor deltagerne får mulighed at se landsholdsteamet i aktion og høre om de nyeste internationale tendenser fra Ungdoms EM.

Lørdag og søndag udbydes Klubtræner K1, Klubtræner K2 og Klubtræner K3 – og lad jer ikke skræmme af deltagerantallet, vi skal nok få plads til alle og forhåbentligt også gennemføre alle kurserne. I den forbindelse nytter det ikke, at I undlader at tilmelde fordi der på nuværende tidspunkt ikke er nok tilmeldte – tilmeldingsfristen udløber først ved midnat.

Tilmelding via BordtennisPortalen.  

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

OL har medført stor opmærksomhed på bordtennissporten, Allan Bentsen, Mie Skov og Michael Maze er fantastiske repræsentanter for vores sport ikke kun ved bordet, men i det hele taget. Og med EM på hjemmebane og den eksponering bordtennissporten forventes at få ved et sådan arrangement, så vil sæsonen 2012/2013 forhåbentligt blive en sæson, hvor mange flere får lyst til at spille bordtennis og at søgningen til bordtennisklubberne over hele landet vil stige.

En stigning i interessen for bordtennissporten, vil først og fremmest mærkes i klubberne og fastholdelse af flere nye medlemmer, vil naturligvis stille krav til klubbernes trænerne. Så er I klar til at tage imod de mange nye bordtennisspillere eller har klubbens trænere brug for lidt ny inspiration inden det helt store rykind i klubben? – det er nu svaret på dette spørgsmål skal findes.

DBTU afholder i år to uddannelsesweekender. Den første afholdes som sædvaneligt i Idrættens Hus i Brøndby, 3. weekend i august, men i år afprøver vi også muligheden for, at Jylland kan få en fast uddannelsesweekend. Den jyske uddannelsesweekend afholdes første weekend i september på Tjele Efterskole. På begge uddannelsesweekender udbydes Klubtræner K1, Klubtræner K2 og Klubtræner K3, hvilket giver optimale rammer for en fælles klubtrænertur med inspiration til den kommende sæson. Så grib dine trænerkollegaer i armen og tilmeld jer uddannelsesweekenden. Begge uddannelsesweekender indledes med et trænerseminar, der dog ikke har samme indhold.

På Tjele efterskole afholdes trænerseminaret fredag den 31. august. Emnet er Idrætspsykologi og da netop dette emne har været meget efterspurgt, håber vi på stor opbakning.
Trænerseminaret i Brøndby omhandler DBTU’s elitearbejde, her vil ungdomslandstræner Mads Sørensen og sportschef Peter Sartz tage imod i landsholdscenteret, hvor deltagerne vil få mulighed for at se, under hvilket rammer de bedste danske bordtennisspillere trænere, samt høre om de nyeste internationale tendenser fra Ungdoms EM

Invitationerne er tilgængelige på BordtennisPortalen under ”tilmeld kurser”, men kan også ses på DBTU’s hjemmeside under ”uddannelse” i sidens venstremenu. Der er tilmeldingsfrist for uddannelsesweekenden allerede i denne uge (8. august) og tilmeldingsfrist til uddannelsesweekenden på Tjele er den 16. august.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

I forbindelse med uddannelsesweekenden i Brøndby udbydes der fredag den 17. august et trænerseminar omhandlende DBTU’s elitearbejde. Trænerseminaret vil blive afholdt i landsholdscenteret Brøndby og deltagerne vil få mulighede for at se landsholdsteamet i aktion og høre om de nyeste internationale tendenser fra Ungdoms EM.

I dagene efter trænerseminaret den 18. og 19. august udbydes kurserne Klubtræner K1, Klubtræner K2 og Klubtræner K3, hvilket danner grundlag for en fælles klubtrænertur med inspiration til den kommende sæson. Så grib dine trænerkollegaer i armen og tilmeld jer uddannelsesweekenden.

Invitationerne er tilgængelige på BordtennisPortalen under ”tilmeld kurser” men kan også ses på DBTU’s hjemmeside under ”uddannelse” i sidens venstremenu.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk