Udvikling hos Ängby

Fra Claus Arnsbæk har vi modtaget nedenstående beretning fra en bordtennistur til Stockholm, hvor der var både træningslejr og stævne – vi siger tak…

Her sidst i sommerferien var 7 drenge og yngredrengespillere taget på en privat tur til Stockholm for at deltage på den internationale træningslejr i Ängby.

Lejren har igennem mange år været en udviklingstur hvor bl.a. mange af DBTU’s nuværende landsholdsspillere har deltaget.

De inviterede spillere var: Andreas Jensen, Asbjørn S. Lauritsen, Esbjerg BTK. Christian S. Jensen, Hans Henrik Wonsild, Jakob B. Søndergaard, Ribe BTK og Arvin Mazaheri, Nikolai I. Jensen, OB.

Alle 7 spillere skulle på deres jomfru tur til Stockholm og var meget spændte lejren og træningsniveauet. Vi tog af sted dagen før lejren startede, forud lå en rejse på 11 timer.

Vi ankom til Stockholm, Rissne kl. 20.30 – hvor vi blev indkvarteret i en 6-værelses lejlighed. En rigtig lækker lejlighed, med alt man kunne forvente. Til hver træning skulle vi med en bus, der kørte direkte til hallen.

Men forude ventede 10 hårde træningspas, samt Ängby SK sommerpool. De fleste spillere havde alle sammen været på mindst en sommerlejr inden turen, så alle var fysisk klar til udfordringerne.

Alle spillerne blev delt på forskellige træningshold. Spillerne havde forventet meget nordisk sparring, men på lejren deltog mange nationer. Brasilien, Danmark, England, Finland, Frankrig, Luxembourg, Norge, og Sverige.

Sparringen var helt i top – og alle ydede virkelig deres bedste og fik maksimalt udbytte af træningen, og hvis de i Danmark kunne komme op på det samme kvalitetsniveau så ville man forbedre sig hurtigt.

I år var der stævne både lørdag og søndag efter lejren. Nikolaj I. Jensen, blev nummer to i pojkar 15 og i herre junior 17. Alle resultater kan ses på angby.com.

Ängby SK afholder hvert år internationalt stævne i november – stævnet er et af Sverige’s bedste GP-stævner…

Mandag morgen rejste vi hjem igen og havde en hel velfortjent fridag, tirsdag inden skolestart.

Man kan kun rose Ängby SK for endnu en lejr af et sådan niveau; perfekte forhold, gode trænere, god sparring og ikke mindst deres indstilling. Turen er helt i top, da der både bliver trænet igennem, og er styr på alt det praktiske.

Foruden de nævnte danske klubber deltog også, AIF, Brønshøj, BTK 61, KBTK, NFBTK og Ølstykke/Slangerup på lejren.

Forfatter: Claus Arnsbæk
Kontaktperson tlf.: 31 35 51 71
Kontaktperson e-mail: claus_arnsbaek@hotmail.com