UEM 2008: DJ-evaluering

Dato: 
29.07.2008

- fra Dana Bentsen...

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Efter nogle dage væk fra bordtennis, og tilbage i vante omgivelser vil jeg her fortælle lidt om pigernes EM turnering.

Turen, hotellet og vejret har herrerne skrevet om, så jeg fortæller bare lidt om pigerne.

Målet var, hvis de nåede deres højeste niveau, oprykning til A gruppen. Vi vidste godt at det ville blive svært.

Efter denne sæsonens træningslejre, både mine ture til Århus, lejrene i Hillerød og Brøndby, havde jeg forhåbninger om at det kunne lykkedes.

Det startede godt, vi mødte først Azerbaijan hvor vi vandt 3-0, der var ikke meget at skrive om efter denne. Så var det Luxembourg som lige som os havde vundet deres 1. kamp. Vi vandt 3-1, efter at vi ikke nåede op på højeste, men viste at de også kan vinde uden det.

Den tredje og afgørende kamp i puljen mod Bulgarien, som havde tabt til Luxembourg, var derfor afgørende for det videre forløb. Pigerne viste desværre at de endnu mangler noget for at vinde de afgørende kampe, de spillede langt under deres bedste og hvad de havde vist tidligere i turneringen. Et nederlag på 0-3 og en 3. plads som resultat.

Jeg var ligesom pigerne, meget skuffet efter puljen. Det var svært at sætte sig rigtigt op til de resterende placeringskampe.

Vi forsøgte at bruge dem som forberedelse til den individuelle turnering, Rikke kom også i kamp. Det endte med en placering som nr. 30, et skuffende resultat.

Den individuelle turnering blev desværre heller ikke den store succes, pigerne tabte alle i første runde, både i single og double.

Juniorerne spillede ikke deres bedste kampe, hverken spil eller opførsel, var tilfredsstillende.

Rikke spillede nogle gode kampe i pigesingle, hvor hun tabte til en rigtig god pige fra Rumænien, det var måske hendes bedste kamp nogen sinde. Hvis hun fortsætter med at arbejde som hun har gjort de sidste måneder, så kan hun nå langt.

Jeg tror, for at pigerne skal blive bedre, så er det den daglige træning som skal forbedres. De har i denne sæson fået mere opmærksomhed end tidligere, men det er stadig ikke nok, hvis ikke den daglige træning bliver forbedret.

Nogle gange måske også på eget initiativ, planlægge noget træning og turneringer i udlandet, ikke altid at vente på DBTU. Pigerne skal forsøge at få mere træning med andre piger, jeg ved det er svært, men jeg tror det kunne give dem rigtigt meget.

- læs meget mere om EM for Ungdom 2008 ved at følge linket...

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Forfatter: 
Dana Bentsen
Kontaktperson: 
Mads Flod-Sørensen
Kontaktperson tlf.: 
29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: