Ungdommen gør det godt

Flot skalp til Sofie Egeholt
I weekenden deltog Sofie Egeholt sammen med flere af Danmarks bedste ungdomsspillere i Rekordspelen i Helsingborg. Efter mange flotte sejre ved det stærkt besatte Grand Prix-stævne fik hun sin hidtil største skalp, da hun vandt med 3-2 (7-11, 4-11, 11-8, 11-8, 11-9) over Carolyn Cordero fra Puerto Rico (Ås IF), der var topseedet i Dame Elite single. Carolyn Cordero vandt i 2012 bl.a. tre World Junior Cirquit turneringer i henholdsvis Equador, Mexico og Malta samt nåede semifinalen i World Junior Cirquit turneringen i Korea. Cordero var i november 2012 rangeret som nr. 301 på kvindernes senior verdensrangliste og indtager netop nu en placering som nr. 406.

Louise slår endnu en svensker
Louise Foldøy Steffens slog Maja Andersson der var topseedet i flikor 13 ved Rekordspelen i Helsingborg med 3-0 med cifrene 11/5, 11/6, 11/6. Maja Andersson er nr. 3 på den svenske rangliste for flikor 13 og sejren gav Louise en 3. plads i denne række. Et resultat der betød at Louise blev den bedst placerede danske pige i turneringen. At det ikke er nogen tilfældighed har Louise vist ved at det er 4. gang siden august at hun får en placering som nr. 3 eller 5 i svenske turneringer hvor flere seedede er blevet stoppet.