Ungdoms EM

De danske spillere er færdige med holdturneringen og er begyndt at forberede sig på den individuelle turnering.

Sportschefen er ikke helt tilfreds med indsatsen, de eneste der for godkendt for deres indsats er pigerne der blev nr. 26.

Drengenes målsætning var en plads i ¼ finalen, men da det kiksede, var en plads som nr.15 ikke tilfredsstilende. Det var fint at de blev i den bedste gruppe, som var det vigtigste efter nederlaget til Tjekkiet i 1/8 finalen.

Juniorerne skulle rykke op i den bedste kategori, de tabte til Serbien i den direkte opryknings kamp og til Grækenland i kampen for at opnå den 17 plads i anden kategori som også ville give oprykning.

Generelt har spillerne ikke spillet op til deres bedste og det skal man til EM, hvor alle kommer bedre forberedt end til de åbne mesterskaber i løbet af sæsonen. Vi har også tabt mange af de tætte sæt, det er en af de ting vi skal blive bedre til.

Sportschefen håber nu på nogle gode resultater i den individuelle turnering, måske ikke medaljer, men at spillerne spiller op til det de kan og har vist tidligere!

Kontaktperson tlf.: 43262111
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@dbtu.dk