Ungdoms-set up

Da det i første omgang ikke lykkedes at finde den rigtige person som ungdomsansvarlig, gælder følgende set up på ungdomssiden frem til og med Ungdoms-EM.
DBTU vil sideløbende revidere jobopslaget til stillingen som ungdomsansvarlig for at sikre, at vi til sidst får ansat den rette person til jobbet. DBTU bestræber sig på at have ansat en ungdomsansvarlig pr. 1. august 2014.

Nick Ilsø, Ballerup, Mads Skovsen, Roskilde, Preben Larsen, Vestegnen og He Ke Yi (Hasse) vil i perioden frem til EM, sammen med Christoffer Petersen, udgøre det sportslige ungdomsteam. Det gælder planlægning, udtagelser og gennemførelse af lejre og turneringer.

Mads Skovsen vil stå for drengeårgangen, Preben Larsen for damejunior, Nick Ilsø for pigerne og Hasse og Christoffer Petersen for juniorerne. Udtagelser vil ske i dialog med den respektive ansvarlige, dog med endeligt ansvar hos elitekoordinator.
Alle ansvarlige vil deltage ved én eller flere af de internationale turneringer i løbet af foråret, og alle trænere deltager ved EM såfremt deres egen gruppe er repræsenteret.

De respektive trænere vil i perioden varetage deres egen klub ved såvel træning og coaching ved turnering og holdkampe.

Turneringsplanen for ungdomslandsholdet frem til og med EM. (Deltagerantallet er vejledende og kan ændres).

18-21/4, Linz, Østrig: 2-4 piger, 2-4 damejuniorer og 1 yngre drenge-hold.
7-11/5, Spanish Open: 3-4 herrejuniorer og 2-3 drenge. Udtages 1. april.
14-18/5, Malta Open: Eventuel deltagelse i så fald udtagelse når final entry ligger fast.
28/5-1/6, Polish Open: U-EM aktuelle spillere. Udtages når deadline for final entry ligger fast.
11-20/7, EM i Italien.

Enkelte spillere vil blive tilbudt deltagelse mod egenbetaling. Hvis man derudover ønsker deltagelse på egenbetaling, kontakt da elitekoordinator Christoffer Petersen. Spillere/hold på egenbetaling vil kun blive godkendt, hvis det i fællesskab (elitekoordinator, ansvarlig og spiller/træner/klub) vurderes, at der er sportslig berettigelse, samt hvis der stilles coach til rådighed. DBTU sørger for tilmelding.

Lejraktiviteten er tiltænkt som følger. (Maj måned er for de flestes vedkommende en turneringsmåned med én til flere internationale turneringer samt ungdoms-DM. Derfor ingen lejraktivitet).

12-16/4: Drenge/juniorlejr + sparring. Evt. pigesamling.
10-14/6: Drenge/junior/damejuniorsamling + sparring. Pigesamling i løbet af samme periode.
23/6-4/7: EM-trup med sparring. En lang lejr med flere interessante muligheder. Mere information følger.
6/7-9/7: EM-samling i Brøndby.

Det er endnu ikke fastsat, hvor lejrene afvikles. Information vedrørende dette vil blive offentliggjort løbende.
De ansvarlige trænere kan hver især arrangere mini-samlinger og træningsoplæg med deres respektive trupper ud over de planlagte lejre.
EM-truppen udtages, når de respektive ansvarlige og elitekoordinator har trupperne klar.

Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk