Ungdomslejr i Brøndby

På billedet et af de borde, der skal spilles på ved OL og Para-OL i Rio de Janeiro i august. Det er primært Peter Rosenmeier, Sophie Walløe, Michal Jensen samt Jonathan Groth, der træner på bordet.

I denne uge er truppen til ungdoms-EM samlet på træningslejr i Idrættens Hus i Brøndby. Lejren er sidste forberedelse, inden det for alvor går løs i Zagreb i Kroatien i slutningen af næste uge (se lodtrækningen nederst).
Jonathan Kofoed og Kasper Rasmussen deltager som sparring, og der vil undervejs blive tilknyttet yderligere spillere efter behov. Derudover deltager Nick Ilsø og Preben Larsen på eget initiativ og opfordring også på lejren. Begge har spillere fra deres respektive klub med i truppen, og de ønsker at bidrage til træningen og hjælpe til dér, hvor der skulle være behov. “Det er rigtig positivt, at flere spillere og trænere henvender sig af egen fri vilje med ønsket om at bakke op. Det giver mere dynamik og mere overskud i træningerne, og det er til stor gavn for vores bedste ungdomsspillere”, siger elitekoordinator Christoffer Petersen.
På fredag tager damejuniorerne og coach Yu Han til Bornholm, hvor pigerne skal træne frem til og med tirsdag. Lejren vil, ud over den obligatoriske bordtennistræning, bl.a. stå på teambuilding i form af svævebane, udspring og andre grænseoverskridende udfordringer. Lejren er blevet en realitet via et sponsorat fra PL Enterprise, som afholder alle udgifter.

Drengene og herrejuniorerne fortsætter træningslejren til og med lørdag, og frem til afrejse næste torsdag formiddag, vil der blive trænet et pas om dagen. Skulle der være klubledere eller klubtrænere som synes det kunne være sjovt at overvære en af træningerne, så er der mulighed for det. Kontakt undertegnet på mail og aftal nærmere.

Spillere og trænere har sammen oprettet en instagram-profil, hvor der løbende lægges billeder op. Både spillere og trænere vil bestræbe sig på at benytte denne profil hyppigt under ungdoms-EM, og da spillerne ligeledes har mulighed for lægge billeder op, så burde der være garanti for underholdning. Følg landsholdene på deres stræben efter international succes på “dbtulandshold”.

Andreas Dilling og Daniel Simonsen forsøger at smile til fotografen.

Klip fra mandagens træning:

Ungdoms-EM lodtrækning

Drenge hold (40 nationer)
2. kategori, gruppe I
Danmark
Norge
Montenegro
Kosovo

Herrejunior hold (41 nationer)
2. kategori, gruppe F
Danmark
Norge
Irland
Malta

Damejunior hold (38 nationer)
2. kategori, gruppe E
Danmark
Serbien
Litauen

 

Forfatter: Carsten Egeholt/Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk