Ungt kursus i Silkeborg

I weekenden den 25.-26. oktober blev der afholdt et “juniortrænerkursus” i Silkeborg Sportscenter. Det var samtidig premiere på et nyt kursus, nyt kursusmateriale og et par nye uddannere.

Der deltog i alt 17 kommende bordtennistrænere fra nær og fjern. I alt 9 klubber var repræsenteret – og de 9 klubber har virkelig noget at glæde sig til når denne engagerede flok vender hjem til de respektive klubber.

På programmet stod der blandt andet; bordtennislege, slagindlæring, træningsøvelser, pædagogik, børns udvikling, praktiske cases for en ung træner, natløb i Silkeborg skovene, alternativ opvarmning med gymnastikinstruktør, træningsplanlægning og træning af spillere fra Silkeborg.

På kurset var der samtdig uddannerdebut til Michael Pødenphant og Anne Klærke – begge fra Silkeborg – der sammen med Claus Wandall havde stået for planlægning og gennemførelse af denne nye uddannelse.

Nyt kursusmateriale og ny bordtennisfilm (korte tekniske sekvenser) med Kasper Sternberg blev ligeledes benyttet.

Vi håber fra DBTU`s side, at denne fantatiske flok kan holde kontakte vedlige. Vi har derfor oprettet et forum på Facebook, hvor deltagerne vil blive inviteret – og hvor der løbende vil komme besked om nye uddannelsestilbud.

– senere følger endnu en beretning fra juniotrænerkurset + flere fotos…

Forfatter: Claus Wandall
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: jakob.staun@dbtu.dk