USKB hægtet af

Mie Skov og US Kremlin-Bicêtre tabte tirsdag aften topopgøret mod Saint Berthevin i den franske Pro A – trods en føring på 2-0 blev det 2-4 på hjemmebanen i Pariserforstaden, og USKB er nu reelt hægtet af mesterskabskampen i Frankrig, men er stadig med i kampen om sølvmedaljerne.

Mie Skov vandt en enkelt kamp, da hun bragte hjemmeholdet foran med 2-0 ved at besejre Yuan Jia Nan – i holdkampens sidste single tabte Skov til 2008-europamesteren, Ruta Pakauskiene, som hun slog i sæsonens første opgør mod Saint Berthevin.

US KREMLIN-BICETRE

I toppen af Pro A har Saint Berthevin nu sig ud, og har to points ned til Evroux på andenpladsen, mens Kremlin-Bicêtre indtager trediepladsen i rækken – tre points efter førerholdet.

I næste runde, der er den næstsidste, møder USKB midterholdet Marmande Raquette på udebane, inden turneringen sluttes af på hjemmebane mod bundproppen Joue Les Tours.

Pro A Dames – efter 16. spillerunder

1. Saint Berthevin
2. Evreux EC
3. US Kremlin-Bicêtre
16 kampe – 42 points
16 – 40
16 – 39

– i Pro A gives tre points for en sejr, to points for uafgjort og et point for et nederlag…

På dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt indviduel statistik – endvidere kan man besøge den p.t. eneste danskerklub i Frankrig, Kremlin-Bicêtre…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk