Uvished fører til aflysninger

Kategori: 
Dato: 
08.10.2020

- klubber opfordres til at afholde mindre stævner, camps og mini-events.

De nuværende corona-restriktioner, der skulle gælde til 18. oktober, er forlænget til 31. oktober 2020 og forsamlingsforbuddet fastholdes på 50 personer resten af oktober.
Bordtennis Danmarks aktiviteter er som så mange andre forbund ramt corona-pandemien. Specielt er forsamlingsforbuddet på maximalt 50 personer noget, der begrænser mulighederne for at afvikle stævner og events.

Et par aflysninger

Foreløbig er Andelskasse Cup hos Nørreå den 7.- 8. november aflyst lige som Kval. Top 12 den 12.- 13. december. Der arbejdes fortsat på at finde en måde, hvor på man kan gennemføre BTDK Bordtennis Events den 21.- 22. november under andre konditioner end de først tiltænkte. 

”Vi har valgt at aflyse Kval. Top 12, men først i november vil vi afgøre, hvad der skal ske med Ungdoms Top 12”, siger Lars-Henrik Sloth, event og camp koordinator i Bordtennis Danmark.

Tanken er enten at spille som sædvanligt eller dele turneringen op. Idéen med at udvide nogle rækker til at rumme 16 eller flere spillere er også med i planen, der forventes at komme i løbet af november.
”Vi må afvente udviklingen og vores muligheder. Det er vigtigt, at vi får gennemført mest muligt, så vores spillere stadig får udfordringer og oplevelser”, siger Lars-Henrik Sloth, og fortsætter: ”Hos Bordtennis Danmark havde vi set frem til nogle nyskabende weekend-events i Hørning og i Ejby, Sjælland i november, som nu enten skal nytænkes eller aflyses”.

Mini-events

Tænk kreativt! Lige nu opfordres alle til at afholde mindre stævner, camps og mini-events, som holder sig inden for det tilladte og som ikke udgør smitterisiko.
Med aflysning af de to ovenfor nævnte aktiviteter er der blevet plads til andre ting i kalenderen, der maksimalt har 50 deltagere den ene dag eller maksimalt 50 deltagere henholdsvis formiddag og eftermiddag.
Bordtennis Danmark er åben for nye initiativer og kan godkende mindre stævner, camps mv. - tænk gerne anderledes.

”Ny situation er ensbetydende med nye løsninger. Vi er nødt til arbejde ud fra det muliges kunst og være klar på at tingene kan ændre sig med kort varsel”, siger Lars-Henrik Sloth, der er klar til hjælpe, hvis der er behov for assistance.


Top 12-vandrepokalerne nærstuderes. Foto: Privat.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Lars-Henrik Sloth
Kontaktperson tlf.: 
60 66 77 00
Kontaktperson e-mail: