Ved weekendens JM

Udviklingskonsulent Annette Westermann siger tusind tak til de klubber, der søndag under JM mødte frem for at få information omkring DBTU og DIFs udviklingsprojekt, der løber frem til 2018. 

 

Status på udviklingsprojektet er, at foråret kommer til at stå i klubbernes tegn. Trænerudviklerne skal fra august 2015 ud og virke i klubberne, men inden det sker, skal der indsamles informationer fra klubberne, så vi sikre os at de aktiviteter der udvikles også stemmer overnes med klubbernes behov. Et arbejde, der blev skudt i gang ved weekendens JM.

 

Tusind tak til de klubber der mødte op – som konsulent var jeg meget glad for jeres inputs, dem vil der blive arbejdet videre med. Til de klubber, der endnu ikke har haft mulighed for at stifte bekendtskab med udviklingsprojektet, så kan I læse projektbeskrivelsen her eller se weekendens præsentation her

 

Søndag under weekendens JM inviteres alle interesserede til en snak om hvordan flere tweens (aldersgruppen 8-12år) kan rekrutteres og fastholdes i bordtennissporten. Mødet afholdes under weekendens JM i Bjerringbro og vil blive afholdt i tidsrummet kl. 12-13.

 

DBTU og DIF indledte medio 2014 et udviklingsprojekt med netop tweens i fokus. DBTUs bestyrelsesmedlem Peter Sundbæk og udviklingskonsulent Annette Westermann vil på mødet informerer om projektets rammer og glæder sig til at tale med klubber og forældre om, hvilke succeser og udfordring klubberne oplever med netop denne aldersgruppe. Projektet er nu i den fase, hvor klubbernes oplevelser skal integreres, således at de kommende aktiviteter kan udvikles, så de giver størst mulig mening i klubberne. Tidshorisonten for projektet er at klubaktiviteterne udvikles hen over foråret, så indsatsen i klubberne og disses lokalområder kan påbegyndes i den kommende sæson.

 

JBTU og DBTU håber på stor interesse og glæder sig til at tale om fremtidens muligheder for at tiltrække og fastholde flere tweens i bordtennisklubberne rundt omkring i landet.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@hotmail.com