Vedbæk drejer nøglen om

”Efter mange overvejelser har bestyrelsen i bordtennisklubben besluttet at lukke klubben. Antallet af medlemmer har været for nedadgående i en længere periode og motivationen hos trænerstaben samt klubbens bestyrelse har ligeledes været vigende. Forskellige forsøg på at drive klubben videre i en eller anden form har ligeledes vist sig ikke at være holdbare i længden. Det har været sjovt så længe det varede, men nu er det så slut”, udtaler klubbens alt-mulig-mand Kurt Nissen.

Vedbæk BTK blev stiftet den 22. februar 1999 af Elisabeth Ildal. Det er blevet til flere individuelle DM-titler, og for hold er det blevet til guld i kvindernes elitedivision 2007, 2009 og 2011 samt sølv i 2014. Desuden vandt Vedbæk guld i drengedivisionen 2004, guld i damejuniordivisionen i 2005. I 2009 rykkede herreholdet op i landets bedste række, hvor det blev til bronze i både 2009, 2010 og 2014.

”Der har gennem længere tid været for få om at løse opgaverne, men de få har gjort et stort stykke arbejde”, siger klubbens sportschef Morten Holm Knudsen, der også påpeger, at man naturligvis ikke kan komme uden om den store betydning Elisabeth Ildal har haft ikke kun for klubben, men også personligt for mange af spillerne.

Morten Holm Knudsen har dog ingen planer om at stoppe med at spille bordtennis. For ham har bordtennis gennem flere år handlet meget om at være i godt socialt selskab. Derfor er det stort set de samme holdkammerater, der har været omkring ham i både Brønderslev, Dragør og Vedbæk. Sådan bliver det sandsynligvis også i fremtiden.

”Vi er i en positiv dialog med Brønshøj”, slutter den nu tidligere sportschef i Vedbæk BTK. 

Vedbæk mestre

Tre gange lykkedes det Vedbæk BTK at vinde kvindernes DM-titel for hold.

Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk