Vedbæk er kvartfinaleklar

De sidste grundspilskampe i STIGA Divisionen er nu afviklet, og der er blevet sat navne på de seks slutspilsdeltagere, de to overlevere og de to nedrykkere.

København og Roskilde er kvalificeret til semifinalerne, og er dermed oversiddere i kvartfinalerne – her skal OB, Kvik Næstved, Team Nørreå og Vedbæk kæmpe om de to sidste semifinalepladser.

– Vedbæk sikrede sig henover weekenden den sjette og sidste kvartfinaleplads.

Vestegnen og Søhøjlandet reddede sig endnu en sæson i landets bedste herrerække, mens oprykkerne fra Brøsnhøj og Thy/Mors må en tur tilbage på næstbedste klasse i 1. division.

Den bedst placerede kvartfinalist, OB, vælger modstander mellem nr. 5 og 6, Kvik Næstved og Vedbæk, mens Team Nørreå møder det hold, som OB ikke vælger.

Under Danmarksturneringen -> STIGA og Elitedivision findes links til resultater og stillinger, samt til de 10 deltagere i STIGA Divisionen, hvor man kan læse optakter, kampreferater, m.v.

OB (Foto: OB)

16/2 | Roskilde til SD-semifinalerne
Roskilde sikrede sg onsdag aften andenpladsen og semifinaleseedningen i STIGA Divisionen – dette skete efter en sikker hjemmesejr på 5-1 over de direkte konkurrenter, OB.

Dermed er det afgjort at de firefoldige forsvarende mestre sammen grundspilsvinderne fra København er oversiddere, når SD-kvartfinalerne serves i gang om en lille måned.

Her skal OB, Team Nørreå og Kvik Næstved, og et endnu ukendt hold dyste om to semifinalepladser – hvem det sidste hold bliver, afgøres først, når de sidste grundspilskampe er afviklet i weekenden.

Vedbæk, Søhøjlandet og Vestegnen ligger placeret indenfor blot et enkelt point – Vedbæk har den nemmeste modstander (allerede nedrykkede Thy/Mors, mens Søhøjlandet har to kampe at hente points i (Team Nørreå og Roskilde), mens Vestegnen får det svært jf. pointhøst og kampprogram.

ROSKILDE BORDTENNIS (Foto: RB)

12/2 | KBTK tog grundspilssejren
København har efter tre sejre på lige så mange dage sikret sig grundspilssejren i STIGA Divisionen, og er dermed førstevælgere, når semifinalerne serves i gang om godt to måneder.

I fredagens topkamp blev de firefoldige mestre fra Roskilde besejret med 5-3, og KBTK går ind i slutspillet som favoritter, mens mestrene fortsat kæmper for den anden semifinaleseedning.

Det samme gør OB, og onsdag aften mødes de to kombetanter i Roskilde, og vinderen ligger godt til i kampen om andenpladsen og dermed semifinaleseedningen.

Kvartfinalepladserne går til OB/Roskilde, Kvik Næstved og Team Nørreå – den sidste plads tilfalder Vedbæk eller Søhøjlandet, men dette afgøres først den kommende uge.

Nedrykkerne fra STIGA Divisionen ligner Thy/Mors og Brønshøj – sidstnævnte har stadig en teoretisk chance for overlevelse, men pointkontoen og kampprogrammet taler imod.

KASPER STERNBERG & ALLAN BENTSEN (Foto: Kenn Løkkegaard-Johannesen)

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk