Vedbæk mod titelforsvar?

De forsvarende mestre og grundspilsvinderne fra Vedbæk indleder i dag for alvor forsvaret af DM-titlen, når de spiller den første semifinale mod Frem Sakskøbing, der sluttede på den fjerde og sidste slutspilsplads.

Vedbæk er med Dana Bentsen i spidsen storfavoritter til at nå finalen – med Emily Ingves og Pearl Lövgren (forventligt) ved hendes side, bliver de svære at slå for de lolliske udfordrere.

Frem Sakskøbing sætter primært ders lid til Sabine Borre Larsen, der sammen med Anna Karina Hauth og Jette Vieg skal forsøge at stoppe den kroatisk-svenske sejrsmaskine.

Første kamp i semifinaleserien spilles lørdag kl. 15:00, mens anden og evt. tredie semifinale (begge) spilles søndag med serve off kl. 10:00, hhv. kl. 14:00 .

Noget usædvanligt spilles alle kampe hos Vedbæk, hvor Vedbæk Skole danner ramme om semifinalerne – OG endnu mere usædvanligt kan man følge kampen på LIVE-ticker, hvilket er første gang for en DED-kamp. Cudos til Vedbæk for initiativet!

I den anden semifinaleserie mødes Sisu/MBK og Roskilde ligesledes lørdag – her har århusianerne matchbold efter sejr i den første kamp, der i Roskilde endte 2-6…

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk