Vedbæk på vej mod toppen

Vedbæk viste i weekendens sub-topopgør mod Ballerup, at de for alvor vil være med i toppen af damernes elitedivision i denne sæson, da de på hjemmebane kørte henover gæsterne, der blev besejret med 9-1.

Dana Bentsen, den i weekenden (i elitedivisionen) sæsondebuterende Emily Ingves, samt Louise Strømberg var holdet mod Ballerup – stiller man sådan (eller endnu stærkere) op i resten af sæsonens betydelige kampe, kan det blive en rigtig sjovt at se på – og svært for alle at spille mod.

Fra weekendens øvrige kampe kan nævnes at Vedbæk ligeledes slog Frem Sakskøbing, og at førsteholdene fra BTK 61 og Ballerup vandt pligt- og storsejre over hinandens andethold.

Endvidere var der vigtige og snævre sejre på 6-4 til Ballerup II over Frem, samt til Team Hørning over Randers i bunden af rækken, der dog endnu er så bred (altså bunden af rækken), at det er svært at forudsige (eller gætte, om man vil) hvilke hold, der er at finde på de kedelige pladser, når de sidste 2/3 af turneringen er afviklet…

Links til alle ED-klubber findes under Elitedivisionerne. Her er endvidere links til det samlede kampprogram, stilling og toplister, m.v.

Samme sted kan ses alle information om elitedivision – med klubbernes egne ord. Se spillertrupper, medalje- og slutspilsbud, m.v. for DElitedivisionen for Damer (pdf)…

FOTO: BTK VEDBÆK (uden Dana Bentsen)

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk