Velbesøgt jubilæumsreception

På billedet er DBTU’s formand Anders Mølgaard i samtale med præsident for ETTU Ronald Kramer (tv.) og formanden for DIF Niels Nygaard (th.) ved søndagens reception i Vendiahallen i Hjørring. Foto: Jim Christensen.

DBTU’s 75 års jubilæum blev festligholdt ved en reception på finaledagen i forbindelse med DM i Hjørring. Formand Anders Mølgaard bød velkommen til de mange gæster og indledte sin jubilæumstale med at pointere at DBTU trods sine 75 år absolut ikke er gået på pension. På flere punkter er vores forbund bannerførende blandt specialforbundene i Danmark og her nævnte formanden specifikt 60+ projektet, visionen om at raske og handicappede bordtennisspillere dyrker sporten under en paraply og træneruddannelsen.


DBTU’s formand har ordet. Foto: Jim Christensen.

Blandt talerne var også formanden for DIF Niels Nygaard, præsident for ETTU Ronald Kramer, bestyrelsesmedlem i Team Danmark Susanne Bach Bager og borgmester i Hjørring kommune Arne Boelt. Blandt gæsterne var repræsentanter fra nogle af de øvrige specialforbund, bl.a. DBU og DHF og formanden for Grønlands Bordtennisforbund Emil Kleemann havde taget den lange tur fra Grønland til Hjørring. Han kunne samtidig glæde sig over Ivik Nielsen, der ved DM stod for det bedste grønlandske resultat i senior-DM’s historie, da han spillede sig blandt de 16 bedste i herresingle og som i øvrigt var den eneste, der formåede at vinde sæt mod den senere vinder Anders Lind.

Meget glædeligt var det at flere tidligere formænd for DBTU havde fundet vej til Hjørring, repræsentanter for lokalunioner ligesom der også sås aktive spillere blandt gæsterne. De senere guldvindere i herredouble Allan Bentsen og Finn Tugwell fandt tid til at deltage i receptionen, som blev afholdt i pausen mellem semifinalerne og finalerne.

Efter talerne blev der tid til småsnak, historier om tidligere bedrifter og politisk lobbyarbejde. Hjørring kommune arbejder målrettet på at blive Team Danmark elitekommune i bordtennis og fodbold, og mon ikke borgmester Arne Boelt fik sig en lille snak med Susanne Bach Bager fra Team Danmarks bestyrelse? Invitationen i talen var i hvert tilfælde ikke til at tage fejl af.

Der er ingen tvivl om, at Team Danmark i øjeblikket bemærker de positive vinde omkring vores herre landshold og 19-årige Anders Linds sejr i finalen ved DM blev noteret hos Team Danmark, da alle senere på dagen sad på tilskuerpladserne omkring finalebordet.

En stor tak til alle som deltog og gjorde receptionen til en god og festlig markering af DBTU’s 75 års jubilæum. Og en stor tak til arrangørklubben B75 for at stå for det praktiske.


Borgmester i Hjørring kommune Arne Boelt holder tale. Siddende fra venstre er det formand i Brønderslev Idrætsforenings bordtennisafdeling Thomas Krog, formanden for Grønlands Bordtennisforbund Emil Kleemann, DBTU’s formand Anders Mølgaard, præsident for ETTU Ronald Kramer og Lars Høgsberg, suppleant til DBTU’s bestyrelse. Foto: Jim Christensen.


Formand for DIF Niels Nygaard holder tale. Foto: Jim Christensen.


DBTU’s formand Anders Mølgaard med gaven fra DIF, som var på 7.500,- kr. (100,- kr. for hvert år). Ronald Kramer (i midten) og Lars Høgsberg (th.). Foto: Jim Christensen.


Præsident for ETTU Ronald Kramer holder tale. Foto: Jim Christensen.


DBTU’s formand Anders Mølgaard får her overrakt en gave af Ronald Kramer, præsident for ETTU. Foto: Jim Christensen.


Bestyrelsesmedlem i Team Danmark Susanne Bach Bager holder tale. Foto: Jim Christensen.


Til venstre i billedet er det DBTU’s tidligere generalsekretær Torben Snowmann og til højre i billedet Dennis Skaarup, Penthouse CPH og Claus Arnsbæk fra Eliteudvalget. Foto: Jim Christensen.


Formanden for Grønlands Bordtennisforbund Emil Kleemann (tv.) i samtale med Lars Rokkjær (B75) og præsident for ETTU Ronald Kramer (th.). Foto: Jim Christensen.

Forfatter: Anders Mølgaard
Kontaktperson tlf.: 30 31 53 73
Kontaktperson e-mail: anders@elma-management.dk