Venstrehåndede fra 1989

I søndags fyldte cubanske Andy Mariano Pereira Diez 25 år (født: 31/8-1989). Hans tre holdkammerater i OB er også fyldt 25 år i 2014, og som om det ikke var nok, så spiller de alle fire med venstre hånd.
Andy kan nu sammen med sine holdkammerater i OB, som er Morten Hyrup Rasmussen (født: 17/2-1989), Rasmus Klein-Døssing (født: 27/5-1989) og svenske Joachim Bachsätter (født: 4/8-1989) fejre, at de tilsammen er 100 år.
”Det ville da være oplagt med en 100 års fødselsdagsfest”, siger Rasmus Klein-Døssing, der mener, at det er et tilfælde, at de fire venstrehåndsspillere er landet i OB.
”Morten og jeg har altid spillet sammen. Andy og Joachim er kommet til, fordi Morten har spillet med dem i Sverige i forskellige perioder. At vi alle er venstrehåndede og 89’ere er nok mere tilfældigt. Vi er dog glade for, at double ikke er en del af holdkampene mere”, siger Rasmus Klein-Døssing.

OB har endnu ikke spillet deres første kamp i Stiga-divisionen, da den programsatte kamp mod Vestegnen i sidste weekend blev udsat pga. Morten Hyrup Rasmussens deltagelse ved Tjekkiet Open. Samme Hyrup siger om klubbens målsætning for sæsonen i Stiga-divisionen:
”Det blev ikke til medaljer i sidste sæson. Det satser vi på, at det gør i denne sæson, hvor drømmen er at gå i finalen”.

Vi må vente med spænding på at finde ud af om årgang 1989 er en gylden årgang. I øvrigt var den tidligere OB-spiller Daniel Reed fra England også årgang 1989. Han spiller dog med højre hånd.

Fra pålidelig kilde fortælles der i øvrigt om, at OB måske om ikke så længe kan præsentere en ny spiller i førsteholdstruppen. Navnet vil de ikke ud med endnu.
Mit personlige frække gæt vil være norske Espen Rønneberg, der i sidste sæson spillede for Brønshøj. Han er nemlig venstrehåndet og årgang 1989 (født juleaften 24/12-1989).

Andy Pereira

Andy Mariano Pereira Diez fejrer her, at han netop som den sidste latinamerikaner har kvalificeret sig til OL i London. Samtidig afslører han, hvordan en trænet sportsmand ser ud. Foto: Fra Facebook.

OBs hold stor

På forsidebilledet (som er identisk med dette billede dog beskåret), finder man ikke Joachim Bachsätter. Billedet er taget fra et par sæsoner siden, hvor OB-holdet fik bronzemedaljer om halsen. Den gang var det fra venstre Frederik Dalager (også årgang 1989 men højrehåndet), Andy Mariano Pereira Diez, Anders Holm (Sverige), Morten Hyrup Rasmussen, Rasmus Klein-Døssing og coach Claus Arnsbæk. Foto: Fra OB’s hjemmeside.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk