Verdensstjerner i Arena Nord

Danish Open i Arena Nord i Frederikshavn fra den 21. januar til den 25. januar trækker verdensstjerner. Det står allerede nu klart , da de første navne tikkede ind på DBTUs kontor i Brøndby. Foreløbig er 29 lande meldt til og der er først deadline den 22. december.

Det første land der opgav navne på spillerne var verdens stormagt i bordtennis Kina, der tilmeldte søndagens vinder af finalen i sidste års Grand prix serie Ma Long, nr tre i verden, samt Chen Qi nr 7 i verden og Hao Shuai, nr 9.

Det var Hao Shuai Michael Maze slog i den legendariske kamp ved VM i 2005, hvor han var bagud 3-0 i sæt og 10-7 og vandt 4-3 . Herudover kommer den nye kinesiske mester Zang Jike. Chef coach er den legendariske spiller Kong Linghui, OL vinder i Sidney 2000 og verdensmester i 1995.

Danish open bliver årets anden afdeling af Pro touren. Med kinesisk deltagelse forventes 6-8 timers live tv på det kinesiske statstv CCTV, ligesom Jsport Japan og Hong Kong tv samt koreansk tv station sender Pro touren i Frederikshavn. Præmiesum 122.000 dollars.

I Danmark er det TV 2 sport , der sender fra Frederikshavn.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk