Kære veteraner,
Mange tak for de mange af jer, der på nuværende tidspunkt har tilmeldt jer DT for veteraner for sæsonen 2021-22. Det er vores indtryk, at det er gået nogenlunde glat med anvendelsen af Bordtennisportalen. Hvis nogle af jer sidder med problemer i den forbindelse, må I endelig give lyd fra jer.
Med 74 tilmeldte hold, ser det lovende ud for den kommende sæson, men det ser umiddelbart ud til, at nogle klubber fortsat er i ”ferie-mode”, og derfor ikke har tilmeldt sig på nuværende tidspunkt. Vi har derfor besluttet at give en lidt længere frist for at få alle med.
Tilmeldingsfristen er derfor udskudt til fredag den 30. juli 2021. Vi skal opdfordre alle til at få tilmeldt sig nu!

I skal endvidere være opmærksom på, at I skal betale tilmeldingsgebyret senest samtidig med sidste frist for tilmelding. Det vil sige, at sidste frist for betaling også er fredag den 30. juli 2021. Bordtennisportalen kan kun medtage klubber, der har betalt inden for fristen, når rækkerne skal genereres. Vi vil derfor
meget bede jer om at sørge for betaling inden fristen, så vi kan få foretaget rækkeinddelingen hurtigst muligt. Som tidligere nævnt er eventuelle kvalifikationskampe fastlagt til lørdag den 4. september 2021, men det ser for nuværende ikke ud til, at dette bliver nødvendigt.

Vi mangler stadig arrangører til runderne. Nogle har heldigvis meldt tilbage, men vi vil gerne høre fra alle, der har mulighed for at påtage sig en stor eller en lille samling.
Dette bedes meddelt til Mai Jensen på: maiogfrank@hotmail.com og hvis I ikke får svar i løbet af kort tid på: mai220465@gmail.com

Mange hilsener og fortsat god sommer
Jesper Edelbo og Mai Jensen, BTDK’s Faggruppe for veteraner

 

Indenfor findes det opdateret turneringsreglement for veteraner i sæsonen 2021-2022