Veteranerne aflyser

Det er med tungt hjerte, at vi desværre må meddele jer, at alle samlinger i 1. runde af Veteran DT i den kommende weekend den 7.- 8. november er aflyst.
Mange af jer har glædet sig til at møde og dyste med gamle kammerater efter en efterhånden lang turneringspause i veteran DT, og diverse arrangører har lagt kræfter i at forberede afviklingen af den 1. runde i hyggelige og sikre rammer.
Men desværre. Med den nuværende Covid-19 situation og de retningslinjer fra DIF og BTDK, dette nødvendigvis har medført, ser vi ingen realistiske muligheder for at gennemføre de pågældende samlinger.
I kan læse om de nyeste retningslinjer her

Som det fremgår har den nuværende situation også indflydelse på de øvrige holdturneringer. Det hører også med, at vi i den forløbne uges tid også har modtaget en række Covid-19 relaterede afbud.

Hvad så nu?

Ingen kan vide, hvad fremtiden bringer, og hvornår det igen kan blive muligt at mødes i samlinger. Det er derfor helt umuligt at stille jer noget i udsigt om, hvorvidt, hvornår eller hvordan veteran DT for 2020/2021 kan gennemføres.

Alle klubber skal dog over de kommende par måneder være velkomne til at gennemføre planlagte kampe som enkeltkampe i det omfang, dette er muligt og sundhedsmæssigt forsvarligt. Dette er i givet fald på fuldt frivillig basis og skal ske ved gensidig aftale mellem de involverede klubber.
Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at det respekteres fuldt ud, såfremt en klub ikke ønsker at deltage heri. Dette har hverken konsekvenser i form af bøder eller nedrykning.
Vi er også godt opmærksomme på, at den geografiske spredning sætter nogle begrænsninger. Men I kan betragte sådanne frivillige møder som mulighed for god træning. Vi beder jer om, at de kampe, der gennemføres registreres på Bordtennisportalen.

Vi er meget kede af at måtte sende jer denne meddelelse, men vi ser ingen anden udvej i situationen. Når der er nyt om situationen, skal vi nok holde jer orienteret. Vi forventer dog ingen ændringer af betydning på denne side nytår – desværre.
Vi håber, at I forbliver sunde og raske til vi kan mødes igen og håber, at I på trods af de mange begrænsninger kan holde jer i nogenlunde bordtennisform.

Mange fortrøstningsfulde hilsener
Jesper Edelbo og Mai Jensen, BTDK’s Faggruppe for veteraner

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson: Jesper Edelbo
Kontaktperson tlf.: 21 41 60 30
Kontaktperson e-mail: jesper.edelbo@pwc.com