Vil du hjælpe Martin Buch Andersen med sit mål om OL 2028?

Martin Buch Andersen, dansk landsholdspiller, søger donationer, så han kan opnå sit mål om OL i 2028. For at kunne nå målet om OL 2028 skal han op på verdensranglisten. Det sker kun via resultater på den internationale WTT tour. Bordtennis Danmark støtter selvfølgelig Martin Buch Andersen alt det vi kan, men vi har desværre ikke midler til at sende ham til nok turneringer, der skal til, for at han kan kravle højere op på verdensranglisten.

Martin Buch Andersen håber på at opnå 40.000 kr., som vil dække for udgifterne i forbindelse med seks turneringer i 2023.

Martin Buch Andersen bor og træner dagligt i Grünwettersbachs internationale træningscenter, hvor han får en god sparring og oplever en god udvikling. I sommers spillede han sit andet internationale mesterskab med det danske landshold ved EM i München, hvor han blev blandt de sidste 16 i double og de sidste 64 i single. Dette gav ham en klar indikation på, at udviklingen var på rette vej, og træningen i Tyskland begyndte at give afkast. Resultatet ved EM i München var været med til at skabe målet om OL i 2028.

Du kan læse mere om, hvad Martin Buch Andersen skal bruge donationerne til, samt kan du give din donation her: https://sponsor.me/MartinBuchA