Vil du med til Special Olympics World Summer Games i Berlin 2023?

Er du kvinde og brænder du for at spille bordtennis? Så kunne det måske være noget for dig at tage med til Special Olympics World Summer Games i Berlin, der er en af verdens største sportsbegivenheder.

Hvad er Special Olympics?
Special Olympics er verdens største sportsorganisation for børn og voksne med intellektuelle funktionsnedsættelser. Hvert andet år bliver der afholdt Special Olympics World Summer Games og næste år er det i Berlin fra d. 17. juni til d. 24. juni.

Danmark har to atleter med, en mand og en kvinde, og næste år er der indført noget nyt i bordtennis, som tidligere er blevet testet i andre sportsgrene. Man har nemlig en såkaldt Unified spiller med, som er en almen spiller, der skal spille på hold med de to atleter. Kravet er, at Unified spilleren har cirka samme niveau som den kvindelige atlet. Det betyder, at vi leder efter en kvindelig bordtennisspiller med ca. 1200-1500 i rating.

Hvis du synes det kunne være spændende at komme med Danmark til Berlin og deltage i en af verdens største sportsbegivenheder, så hold dig endelig ikke tilbage med at tage kontakt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Martin Lund Nielsen
Landstræner
mail: lund_902@hotmail.com
tlf: 26244614