Vindere i Växjö

De to seniorlandsholdsspillere Pernille Agerholm og Pernille Søndergaard deltog i den forgangne weekend ved det stærkt besatte Värendspelen i Växjö, der traditionelt samler mange af de bedste spillere fra Sverige.

Begge Perniller nåede til tops i en række, da de vandt DJ 17 (Agerholm), hhv. Dame 1 (Søndergaard), men de flotteste resultater kom i eliterækken, hvor de begge nåede kvartfinalerne efter sejre over hver deres semifinaleseedede spiller.

Indenfor få sekunder vandt først Pernille Søndergaard over kinesiske Zhang Li, hvor 0-2 blev vendt til 3-2 – og lige derefter slog Pernille Agerholm elitseriespilleren Frida Johansson med
3-1 efter 0-1, hvor Agerholm havde tabt 1-11!

PERNILLE SØNDERGAARD & PERNILLE AGERHOLM PERNILLE SØNDERGAARD & PERNILLE AGERHOLM

Begge spillere var kommet videre fra de indledende puljer som toere – og begge blev slået af hvad der skulle vise sig at være finalisterne i rækken:

Pernille Agerholm tabte 0-3 til den senere vinder, kinesiske Sun Jie, mens Pernille Søndergaard tabte 0-3 til Sara Rask, der senere tabte finalen – samme Rask var Agerholms banekvinde i kvartfinalen (ligeledes 0-3).

Søndergaard var væsentlig tættere på i sin kvartfinale, hvor hun pressede Kajsa Andersson, men måtte til sidst bøje sig i en kamp, hvor de to sidste sæt blev tabt efter ombolde (1-3).

      

Landsholdsspillernes tur til Värendspelen var arrangeret i samarbejde med Sisu/MBK, og der deltog endvidere tre spillere på turen til Växjö.

Af disses resultater kan nævnes, at juniorspilleren Nicklas Middelhede qua en andenplads i den indledende pulje gik videre til slutspillet i eliterækken, hvor han efter en flot indsats tabte 1-3 til navnebror Rönningborn, der er en god bekendt af dansk bordtennis (Vedbæk & ex. Hillerød).

– alle resultater kan findes hos arrangørklubben Danningelanda BTK

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk