Vinderen af bordtennis-krydsord

Så er der trukket lod blandt de mange indsendte løsninger på den bordtennis-krydsord, der i 1997 var i Bordtennis Bladet.

Vinderen er: Jytte Tobiasen, Ribe der nu kan se frem til at modtage to ”OL i Rio 2016” polo t-shirts fra Jack & Jones efter eget valg. Se Jyttes rigtige løsning herunder:

I forbindelse med opslaget her på hjemmesiden efterlyste undertegnede bordtennis-entusiaster, der kunne konstruere krydsord og lignende, som kunne være sjove at gætte med på. Og minsandten om ikke der er kommet flere bud på nye og anderledes bordtennis krydsord. Et af dem kommer fra Sofie Bak-Jensen (medlem af DBTUs Breddeudvalg), der også kan se frem til at modtage to ”OL i Rio 2016” polo t-shirts fra Jack & Jones efter eget valg. Hun udfordrer alle bordtennis entusiaster med Bordtennis krydsorden “Pokalen” vedhæftet nederst i denne mail. Print ud og tag et billede, når du har løst den og send så din løsning til undertegnede senest torsdag den 23. februar. Der udloddes to OL 2016 t-shirts efter eget valg.


Sofie Bak-Jensen.

Du kan stadig nå det

DBTU vil stadig gerne modtaget dit bud på en bordtennis krydsord, video quiz eller lignende. Send dit bud på mail til carsten.egeholt@dbtu.dk.


Det er to af disse polo shirts/t-shirts, at der dystes om. Foto: CE.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk