Virum er klar til finalen i Bordtennisligaen for damer

Virum er klar til finalen i Bordtennisligaen for damer

En tredje semifinale blev aldrig aktuelt, da Virum sikrede sig en sejr i begge weekendens semifinaler. Lørdag vandt de 6-3 og søndag blev det så til en 6-2 sejr. De er dermed videre i finalen, hvor de skal møde enten Hvidovre eller Hillerød, som spiller deres semifinalekampe på et senere tidspunkt.
På papiret ligner det en meget overbevisende sejr til Virum. Men hvis man spørger Virum holdet selv, var dette langt fra sandheden.
– Vi havde nok ikke regnet med, at vi ville spille så mange stærke kampe, da vi tog turen til Aarhus. På papiret ser det meget godt ud, men jeg føler helt klart, at det var mere tæt, end hvad det ser ud til, fortæller Sophie Walløe fra Virum.
– Jeg er meget tilfreds med indsatsen her i weekenden, både min egen og holdets. Og det betyder også vildt meget at kunne stå i en finale med et hold. Et er selv at vinde kampe, men når man gør det som et hold, betyder det bare noget ekstra, tilføjer Walløe.
SISU-Viby må skuffende pakke sammen, efter at have tabt begge semifinaler. Men selvom det ikke blev til en finaleplads i denne omgang, er de stadig godt tilfredse med deres indsats.
– Vi havde da håbet på at komme i finalen, og vi føler også vi har holdet til det. Selvom alle spillede godt, så havde vi for svært ved at lukke sættene. Vi havde utrolig mange tætte kampe, hvor det kunne have gået begge veje, forklarer Pernille Agerholm efter kampen.
– Vi rammer desværre bare ikke dagen, især med vores doublekampe. Vi ramte bare ikke lige niveauet i dag, men vi er stadig tilfredse med vores indsats.
Da semifinalen mellem Hvidovre og Hillerød først bliver spillet senere i april, har Virum nu en lille pause, hvor de kan forberede sig på finalen. De mener selv, at hvis de kan ramme samme niveau som i weekenden, vil de godt kunne slå både Hillerød og Hvidovre. Og hvis det skulle blive Hillerød, vil de også få chancen for at tage revanche, efter de tabte til dem i grundspillet.
Tillykke med bronzemedaljer til Sisu/MBK- BTK Viby!