VM i bordtennis i de individuelle discipliner starter i morgen, tirsdag den 23. november 2021. Danmark deltager med Jonathan Groth og Anders Lind i singleturneringen. Jonathan Groth, Anders Lind og coach Linus Mernsten tog afsted til USA for nogle dage siden, så de kunne vænne sig til tidsforskellen på de 7 timer. I dag tog den politiske delegation, med formand, næstformand og direktør, afsted for at deltage i det internationale politiske arbejde og styrke det internationale netværk. Det er første gang, at et bordtennis VM afholdes i USA, idet VM afholdes i Houston i Texas.

Bordtennismæssigt vil det blive uhyre spændende at se, om unge Lind kan følge op på drømmespillet fra EM i Cruj i oktober. Lind starter mod Robert Gardos fra Østrig, en mand på 42 år, der ikke ser ud til at mærke meget til alderen. Lind møder Gardos tirsdag den 23. november 2021 kl. 17.20 dansk tid.
Det bliver også spændende at følge Groth, der for få uger siden lå med sygdom. Spørgsmålet er, om formen er på vej op? Det tror vi, den er. Groth møder i første kamp Siu Hang Lam fra Hong Kong tirsdag den 23. november 2021 kl. 18.40 dansk tid.

Begge kampe er knald eller fald.

På trods af Groths sygdom og sparringen op til VM ikke gik som forventet, idet nogle af de store udenlandske spillere, der skulle presse tempoet op i træningsforberedelserne, ikke kunne deltage i forberedelserne alligevel, så har forberedelserne været gode. Michael Maze trådte nemlig til, da de andre sparringsspillere ikke kunne deltage i forberedelserne. Hermed fik spillerne mulighed for at få gavn af Maze’ store internationale erfaring, hvor Maze kunne bidrag med gode råd og sparring omkring returspillet til spillerne.

Under VM vil vi, Bordtennis Danmark, dække turneringen på tætteste hold og daglig rapportere fra de danske kampe og VM generelt. Tingene lægges primært op på Facebook, så følg med der, hvis du ikke vil gå glip af noget. Du finder vores facebookside her: https://www.facebook.com/BordtennisDK/