De to danske spillere, Anders Lind og Jonathan Groth, var begge i kamp i går.

Det lykkedes desværre ikke for Anders Lind at vinde sin første kamp ved VM i Houston, idet det blev til et nederlag på 11-13 i 7. sæt mod den østrigske veteran Gardos, som holdt hovedet koldt. Lind kom foran i både 1. og 2. sæt med 5-1 for derefter at tabe 11-13 og 8-11. Så fandt Lind spillet i 3. og 4. sæt med overtag i duellerne og sejr på 11-7 og 11-6. Men Gardos fik vristet sig ud af Anders’ overtag og tog 5. sæt med 5-11.

Lind vendte endnu engang overtaget og det lignede, at Anders havde fundet formlen til sejr med sætsejr på 11-7. Men Gardos viste rutine i at spille stærkt, når det gælder og tog sejren 11-13 i 7. sæt efter 10-7. Super ærgerligt, at Anders ikke tog denne sejr. Han viste i glimt sit store potentiale og nogle gange skal man have heldet på de afgørende tidspunkter. Den danske tilskuerlejr troede faktisk, at det skulle blive til sejr efter, at Anders havde en netruller ved 10-11 i afgørende.

 

Groth gik videre til 2. runde efter stærkt spil og en 4-1 sejr mod Lam Sia Hang fra Hong Kong. I videoen nedenfor sætter Groth ord på sejren:

Groth møder Monteiro i nat kl. 1:00 dansk tid på bord 6. Du kan se kampen her: https://www.youtube.com/user/ittfchannel

Du kan følge alle resultater ved VM her: https://eventresults.ittf.com/eventInfo?selectedTab=Draws