VM lørdag: Larsen i Play-off

Christian Larsen er som eneste dansker kommet i aktion på førstedagen af VM Individuelt i Shanghai, Kina, dog mindre end forventet. Christian er den eneste Dansker der spiller kvalifikation til hovedturneringen, og spiller derfor puljekampe i dag lørdag. Her til morgen mødte ChristianAndreas Tziambos, Cypern. Christian vandt i fire sæt, men ikke helt uden at være presset. I første sæt førte Christian med 10-8 og vandt 13-11. I andet var der også en føring på 10-6, som først blev lukket til 13-11, mens de sidste to sæt blev vundet med 11-7, 11-7.

Anden kamp blev vundet på WO mod Eric Hammond, Ghana.
 
I tredje kamp mødte Christian den libanesiske spiller Mohamed El-Habbash om en plads i playoff om at komme i hovedturneringen. Christian vandt kampen 4-0 mod en spiller der godt kunne drille Christian lidt. Især var det Christians returspil og egne server der ikke var gode nok til at være helt overlegen. For mange chacer blev givet væk, og flere gange var Mohamed med i kampen. I første sæt gik Christian fra 6-8 til 10-8 og vanddt sætet 11-9. I anden sæt var Christian hurtigt foran 6-1, koncentrationen røg en tur, og det blev 7-7 inden sættet ble vundet med 11-7. I tredje sæt kom libaneseren også igen fra 1-6 til 6-6, men Christian var en bedre spiller og fik gang på gang vendt forsvar til angreb med såvel baghånds- som forhåndsloop langt fra bordet. 12-10, 11-9. Altså igen 4-0 og Christian er dermed klar til Playoff. Playoff-kampen spilles i morgen søndag kl. 10.00 lokal tid (Shanghai er 6 timer foran). Vinder Christian denne kamp, er han inde i hovedturneringen mellem de sidste 128. Modstanderen bliver nordkoreaneren RI Chol Guk.
 
Når man spørger Christian om modstanderne i dag, havde han ingen anelse om hvem de var, men kravet til sig selv er at vinde over dem alle i dag. “Jeg har det godt med at komme i gang, og jeg føler at jeg rammer bolden godt. Alle træningspassene herude er gået godt og alle er klar til VM. Vi har trænet i begge haller, og det virker fint indtil videre.” Siger Christian Larsen inden dagens sidste kamp.
 
“Vi er kommet godt i gang herude, og har fået trænet godt. Ingen lider af jetlag, så det er bare godt. Alle er skadesfri, selvom flere har lidt forkølelse at kæmpe med. Jeg er fortrøstningsfuld for de kommende dage, og Christian er kommet godt i gang, også i de sæt hvor han fører og modstanderen kommer tilbage formår han at vinde.” Siger Peter Sartz, Sportschef.
 
Herre Single, kvalifikationspulje
30. april kl. 9.30
Christian Larsen Andreas Tziambos, Cypern 13-11, 13-11, 11-7, 11-7

Herre Single, kvalifikationspulje
30. april kl. 11.30
Christian Larsen Eric Hammond, Ghana WO

Herre Single, kvalifikationspulje
30. april kl. 13.30
Christian Larsen Mohamed El-Habbash, Libanon 11-9, 11-7, 12-10, 11-9 

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk